Jézus második eljövetelekor újra leszületik kisgyermekként vagy megnyílik az ég és alászáll? Hogyan kell a második eljövetelt elképzelni?
"immár teljes dicsőségében, angyalseregeivel körülvéve, minden szem számára látható módon száll alá."
Miért nem így jött először?
9-eske, ülj le 1-es! Természetesen nem azt nem vették észre a Noé korában élt emberek, hogy a vízáradat elpusztítja őket, és nem is ezt írtam, mivel Jézus sem ezt mondta.
MINDADDIG SEMMIT nem vettek észre míg el nem jött az özönvíz....
Szó sinncs szektás füzetekről, mindössze egy jó szövegértés kell és az, hogy ne ragadj ki a kontextusból egy mondatot, valamint olvasd a TELJES ÍRÁST. Sok esetben ugyanis egy másik bibliai könyv segít megérteniegy korábbi szövegrészt.
Tehát a feladat továbbra is tanulmányozni, alaposan vizsgálni az Írást és figyelni, értelmezni a jeleket, amiket (többek közt)Krisztus adott.
"Sok esetben ugyanis egy másik bibliai könyv segít megérteniegy korábbi szövegrészt."
Jaja, az őrtorony pedig mindig segít :D
Így lett a mindenki által látható visszatérésből valami senki számára se látható, több félresiklott világvége jóslat után.
Szóval ülj le, egyes.
Sajnálom 15, Magadat minősíted.
Amikor már nincs több érv és bibliai gondolat,akkor jön a fröcsögés.Én a Bibliából idéztem Jézus szavait. Te mivel is támasztottad alá a saját értelmezésedet? Jaaa, azzal, hogy engem szektásnak állítasz be. De attól neked még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!