Windows 10 oprendszeren telepítve van a Discord alkalmazás. Minden gépindításnál alapból megnyílik teljes képernyővel. Az indítópult - indítási alkalmazások menüben nincs ott a Discord. Ötlet hogy hogy lehet kikapcsolni az automata indítását?
Például a Skype, a Messenger, vagy az Utorrent alkalmazás is ezt csinálta alapból, de ott be tudtam állítani hogy ne induljanak alapból, mert az indítási alkalmazások menüben megtaláltam az alkalmazások nevét, és ott a csúszkán lehet állítani hogy be - ki. a Discord viszont nincs itt, és alapból indul teljes képernyővel.....
Ráadásul a Discordon belül a beállításokban sem találtam ilyen beállítást ami erre vonatkozik.
Bal alsó sarokban az avatarod és a neved mellett van egy mikrofon, egy fejhallgató és egy fogaskerék ikon.
Kattints az utóbbira, majd a bal oldalt megjelenő menüben görgess le egy kicsit és keresd ki, hogy "Windows beállítások", ezt pedig nyisd meg.
Itt tudod beállítani, hogy ablakostul nyíljon -e meg vagy csak a háttérben induljon el vagy egyáltalán ne induljon el a gép bekapcsolása után automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!