Tudnátok nekem olyan Biblia idézetek írni amiben ízületi vagy csontok ,idegek gyógyulasárol ír ?
A ChatGPT ezt írja:
1. "Mert ő meggyógyítja a serdülők csontjait, és újra erőssé teszi azokat, akik elesettek." - Zsoltárok 147:3
2. "Az Úr a közel való azokhoz, akiknek megtört a szívük, és megtartja azoknak a lelkét, akiknek összetört a csontjuk." - Zsoltárok 34:19
3. "Az Úr a te orvosod lesz, és minden betegségedet meggyógyítja." - Mózes 15:26
4. "Mert az Úr a te testedet erőssé teszi, és a te csontjaidat megújítja, mint a zöld fű." - Ézsaiás 58:11
5. "Az Úr meggyógyítja azokat, akiknek megtört a szíve, és beköti sebeiket." - Zsoltárok 147:3
6. "Az Úr a te félelmed és a te orvosságod, és meggyógyítja a te csontjaidat." - Példabeszédek 3:8
7. "Az Úr közel van azokhoz, akiknek összetört a szívük, és megtartja azoknak a lelkét, akiknek megtört a szellemük." - Zsoltárok 34:18
8. "Az Úr meggyógyítja a megtört szívűeket, és beköti sebeiket." - Zsoltárok 147:3
9. "Az Úr a te testedet erőssé teszi, és meggyógyítja azokat a csontokat, amelyek összetörtek." - Zsoltárok 51:10
10. "Az Úr kezében van minden gyógyulás, és ő gyógyítja meg a megtört szívűeket és a megtört csontokat." - Zsoltárok 147:3
"És ha én a halottak feltámasztásával kapcsolatosan kérnék idézeteket, akkor én meghaltam?"
Az lenne az első kérdésem, hogy minek.
Bár ez a logika eléggé visszafelé van.
Nem fogom megismételni a kommentem, mert
1) felesleges lenne, úgy sem fogod megérteni
2) 1-es opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!