Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyon haragszom Istenre....

Nagyon haragszom Istenre. Mikor fog kiengesztelni?✝️😠

Figyelt kérdés
Már 2 hete nagyon pipa vagyok Rá...
2023. júl. 18. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Én meg több, mint 20 éve várom. Már nagyon mérges vagyok...
2023. júl. 18. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel bántott meg?
2023. júl. 18. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Nyertem 40 évvel, de én nem haragszom rá.
2023. júl. 18. 20:27
 4/10 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
63%
Üljetek le és beszéljétek meg.
2023. júl. 18. 20:58
 5/10 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

Vajon Isten hogyan tekint rád? Elmondja neked is:

"„Gyertek, rendezzük a dolgokat egymás között” – így szól Jehova. „Még ha olyanok volnának is a bűneitek, mint a skarlát, fehérré lesznek, mint a hó. Még ha vörösek volnának is, mint a karmazsinszínű anyag, olyanná lesznek, mint a gyapjú.

Hogyha készségesek lesztek és figyeltek, a föld jó termését fogjátok enni. De ha erre nem vagytok hajlandók, és lázongtok, akkor kard végez veletek, mert Jehova mondta ezt.” Ézsaiás 41:18-20

Ezt a kardot a Fiának, kinevezett Királyunknak adta:

"A szájából éles, hosszú kard+ jön ki, hogy azzal sújtson le a nemzetekre, és vasvesszővel fogja terelni őket....Jelenések 19:15

Nos van még kedved lázongani a Teremtőd ellen? Mi hasznod belőle? Javadra válik? Az egészségedre? a fenti versek szerint. Jó lenne ezeken a kérdéseken elmélkedni...saját érdekedben.

2023. júl. 19. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Sose fog kiengesztelni. A haragod a te teremtményed, te vagy az oka és megalkotója. Senkinek semmi köze hozzá. Neked kell önmagadat kiengesztelned, hogy a haragot, mint eszközt ne használd tovább.

Isten mosolyogva tekint rád s a haragodra is, akkor is ha trillió évek óta élteted azt, mint ahogy a nagyon jóságos és bölcs anya tekint a gyermekére, aki játék közben feszült lett és rosszul érzi magát. Végtelen segítséget és lehetőséget nyújt, hogy meglásd nincs miért haragot teremts, és örökké várna, hogy a segítségeit elfogadd.

2023. júl. 19. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
A Biblia is megemlít valakit, aki haragudott Istenre. Kain volt az.
2023. júl. 19. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Jóbot talán kiengesztelte? Pedig Jób sokkal alázatosabb volt mint te vagy én.
2023. júl. 19. 15:28
 9/10 KZitus ***** válasza:
32%

Olvasd el a Jób utolsó fejezetét. Duplán kapott vissza hűségéért mindent, és amikor Krisztus feltámasztja hamarosan a Királyságában (országában/miatyánk szerint), akkor az ÖSSZES gyermekét is feltámasztja, azokat is, akiket Sátán megölt.

Jób hűségét "kincsként" őrzi Isten ma is. "Inkább az égben gyűjtsetek magatoknak kincseket, ahol nem tesz bennük kárt sem a moly, sem a rozsda, és ahol nem lopják el azokat a tolvajok." Máté 6:8

2023. júl. 19. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Jóbot nem kellett kiengesztelni, Jób nem haragudott Istenre.
2023. júl. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!