Miért nem vitte fel Noé a bárkájára a halakat,a bogarakat és a tenger gyümölcseit?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 20:24
1/23 anonim válasza:
A bogarakat nem tudom, a többit sejtem.
2/23 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Mert nem volt akkora az özönvíz.
Csak a városát árasztotta el, igy csak a helyi állatokbol kellett össze szedni.
A halakat meg a tenger gyümölcseit felesleges volt, a bogarakat szintén, illetve azokat nem is lehetet.
(Legalábbis iszlám alapu hitem alapján.)
4/23 anonim válasza:
A tengeri uborkakat sem gyujtotte be, pedig annyi edesviztol mind kipukkadt volna
5/23 anonim válasza:
Nyilván voltak nagy tsunamik, ezeknek minden kultúrában megvannak az emlékei.
Aztán, hogy a zsidók ebből mit költöttek, az az ő fantáziájuk dolga.
6/23 anonim válasza:
Halakat meg tenger gyümölcsit az özönvíznél? Minek?! A bogarak meg tudnak repülni. Általában.
7/23 anonim válasza:
"Halakat meg tenger gyümölcsit az özönvíznél? Minek?!"
Mert a tengeri halak tulnyomo tobbsege nem el meg edesvizben, elpusztulnak benne.
A rovarok pedig valoban tudnak repulni, de nem honapokon at egyhuzamban.
8/23 anonim válasza:
#7: Ne vedd már szó szerint a Bibliát. Arról meg nem is esik szó (ha jól emlékszem), hogy az özönvíz édesvíz lett volna.
9/23 anonim válasza:
@8 az eso az edesviz, es a 40 napig tarto esozes okozta az Ozonvizet a Biblia szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!