Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ezt hogy engedheti...

Szerintetek ezt hogy engedheti meg egy pap magának?

Figyelt kérdés
Láttam múltkor egy videót véletlenül találtam rá kereszteléskor adott egy pofont a gyereknek nem erősen de sírt tovább a szülők is meglepődtek rajta de nem tettem semmit ellene igazából.
2023. jún. 28. 05:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Illetve ezt sem értem,hogy hogy képzelik

[link]

2023. jún. 28. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

Tehát találtál egy videót, amin valami 100 éves pap csinál valamit, amit pofon vágásnak túlzás lenne nevezni, de láthatóan az ottani személyzet is rászól.

S ezt képes vagy úgy beállítani, mintha valami általános gyakorlat lenne.

2023. jún. 28. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

A videón látszik a pofon,hallatszódik az anyja felsziszenése és az,hogy próbálja elvenni a paptól a gyereket.Az első sunyi pofont meg észre sem vették.Én az apa helyében úgy tarkón vágtam volna a papot,hogy kettéfejeli az oltárt.

Persze nem tudom a kérdező ezt a videót látta e..

A 2. videón miért cibálja a gyerekeket a pap?Ki az az elmebajos szűlő aki ezt hagyja?

Gondolom az olyanok mint te...

2023. jún. 28. 14:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen az első videóra gondoltam én is a másodikat nem láttam még de elég szomorú hogy ilyen megtörténhet.
2023. jún. 28. 14:23
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Ez is gyönyörű.

[link]

2023. jún. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!