Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel abban hogyha meghal az...

Hiszel abban hogyha meghal az ember, utánna kimegy a lelke és Isten elé áll ítéletre?

Figyelt kérdés

Tehát mikor valaki meghal, pl szívinfarktus, balaset vagy akármi a lelke egyből kilép a testből és Isten elé állunk(vagyis Isten Fia a Jézus Krisztus elé mivel ő a megváltó, az Atya neki adta át ítéletet) és számot kell adni, tehát olyan mintha halál után , egy bíró székéhez állnánk és Isten,, Jézus a bírók. Számot kell adni mindenért hogyan éltünk, minden rossz szavunkért bűneinkért számot kell adni meghogy megtértünk e, és aki nem tért meg halál után örök kínba lesz része aki Istennek nem engedelmeskedett......

Mit tegyek? Félek ettől,! Alapból nemvagyok rossz ember hisz segítek másokon, amit tiszta szívböl teszek, inni adok a szomjazónak, szeretetből, tisztelek másokat, nem verek át senkit, szoktam imádkozni megvagyok keresztelve mint katolikus elsö áldoztam is... de nem akarok megtérni meg ilyenek... mert a vallas össze zavarja a fejemet... fiatal vagyok, egyedüálló szexuális életet élek, pedig mivel nincs házastársam bűn mert bujálkodás paráznaságnak számít. :( te hiszel ebben,?

2023. jún. 25. 17:51
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
84%
nem
2023. jún. 25. 17:52
 2/33 anonim válasza:
65%
nincs isten
2023. jún. 25. 17:53
 3/33 anonim ***** válasza:
56%
én a szemmelverésben hiszek csak
2023. jún. 25. 17:53
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
Ha a világ másik részén élnél, nem is tudnál ezekről, nem mondanák neked ezt kész tényként, nem hinnél benne. Európában ebben hisznek, afrikában abban, ázsiában pedig megint másban, és senki nem tudja bizonyítani az igazát. Ezért feleslegesen ezen ennyire szoronganod, mert egyik sem igaz.
2023. jún. 25. 17:55
 5/33 anonim válasza:
61%
Mindennek van SZÀMOMRA értelme, tehàt hiszek benne, de másképp mint az egyház.
2023. jún. 25. 17:58
 6/33 A kérdező kommentje:
Na de mivan azzal pl rokonom erősen keresztény olyanokat mond őtet vezeti az Úr 25 éve, gondolatokat látomásokat ad neki.
2023. jún. 25. 17:58
 7/33 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszek, nem létezik ilyen “varázslat”
2023. jún. 25. 17:59
 8/33 anonim ***** válasza:
22%
6# az erősen hivők ilyenek…
2023. jún. 25. 18:00
 9/33 anonim válasza:
84%

#6 Ezektől a szövegektől én is a falra mászom, de nem szólok semmit. Tiszteletben tartom..

Viszont eléggé káros dolog ennyire megalàzkodni egy vallás előtt, szerintem.:)

2023. jún. 25. 18:01
 10/33 A kérdező kommentje:
Meg azt is hallotam mar néhány kereszténytől, hogy mérget innának rá hogy minden úgyvan ahogy biblia le írja meg h minden igaz
2023. jún. 25. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!