Hiszel abban hogyha meghal az ember, utánna kimegy a lelke és Isten elé áll ítéletre?
Tehát mikor valaki meghal, pl szívinfarktus, balaset vagy akármi a lelke egyből kilép a testből és Isten elé állunk(vagyis Isten Fia a Jézus Krisztus elé mivel ő a megváltó, az Atya neki adta át ítéletet) és számot kell adni, tehát olyan mintha halál után , egy bíró székéhez állnánk és Isten,, Jézus a bírók. Számot kell adni mindenért hogyan éltünk, minden rossz szavunkért bűneinkért számot kell adni meghogy megtértünk e, és aki nem tért meg halál után örök kínba lesz része aki Istennek nem engedelmeskedett......
Mit tegyek? Félek ettől,! Alapból nemvagyok rossz ember hisz segítek másokon, amit tiszta szívböl teszek, inni adok a szomjazónak, szeretetből, tisztelek másokat, nem verek át senkit, szoktam imádkozni megvagyok keresztelve mint katolikus elsö áldoztam is... de nem akarok megtérni meg ilyenek... mert a vallas össze zavarja a fejemet... fiatal vagyok, egyedüálló szexuális életet élek, pedig mivel nincs házastársam bűn mert bujálkodás paráznaságnak számít. :( te hiszel ebben,?
#6 Ezektől a szövegektől én is a falra mászom, de nem szólok semmit. Tiszteletben tartom..
Viszont eléggé káros dolog ennyire megalàzkodni egy vallás előtt, szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!