Keresztények: 1260 nap! Mi az igazság? Mik a tévhitek?
a.k.a. 3,5 félév, alias 42 hónap.
Változatai a 1290 nap, illetve a 1335 nap?
Miképp történik? Mikor? Kiket hogyan érint? Mik az előzményei, mik a körülményei, következményei?
Mi a helyes értelmezés?
Van konszenzus? Vagy mik a vitapontok vele kapcsolatban?
Kérdező,
Elnézést, igazad van.
12: semmi gond. Engem is ez érdekelne, mert foglalkoztat ez a specifikus téma. Más specifikus témák, részletek is foglalkoztatnak,lehet azokról fogok feltenni kérdést, hogy más nézőpontokat is megismerjek, hátha bővül a látóköröm, az ismeretem.
De lehet, hogy közben feltesz más egy-egy nekem érdekes, rejtelmes tematikus kérdést, az se gond.
A Biblia az 1260 napot 3,5 időnek írja le, ami nem feltétlenül jelent emberi számítás szerinti évet. Az 1260 napnak egy prófécia kapcsán leírt hét idő megértésében van szerepe. Arra, hogy mit jelent ez a hét idő, illetve hogyan, és mikor teljesedik, kiket érint, illetve milyen történelmi események előzték azt meg, ezeket a cikkeket találtam:
Az, hogy ez egy helyes értelmezés-e, mindenkinek a saját meggyőződése.
Hogy van-e konszenzus? Vagy mik a vitapontok vele kapcsolatban? Ez engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!