Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan aki ateistából...

Van itt olyan aki ateistából lett keresztény?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi a te megtérésednek a története?

2023. jún. 13. 19:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%

Amíg nem töltötte be a szívemet a Szent Szellem Isten szeretetével hiszem, ha látom elv alapján éldegéltem....vagyis igencsak ateista voltam.Istentelen életemet Istenire váltotta.

Az Isteni Szeretet hatalmas erő.... mágnesként vonz magához. Tudom Menny az otthonom.

2023. szept. 8. 19:00
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

EGY ATEISTA BIZONYSÁGA

17 éves koromig ateista voltam. Gyűlöltem mindent ami a keresztényekről szólt. Többször is börtönben voltam már, és hallani sem akartam arról, hogy valaha is betegyem a lábamat a templomba. Egy alkalommal az eggyik barátom meghívott egy alkalomra egy Pünkösdi gyülekezetbe. Mivel én sokféle zenét szerettem, és egy ismert zenekar is fellépést, elfogadtam a meghívást, azzal a feltétellel, hogy a leghátsó padba ülök. Aztán mégis valahogy előre kerültünk a második sorban.

Azelőtt soha nem voltam Pünkösdi gyülekezetben, az emberek általam nem ismert nyelveken imádkoztak, egyesek kézrátétel által emberekért imádkoztak, közülük néhányan egyszerűen elestek Isten ereje alatt. Nem tudtam, merre van a kijárat, de azt gondoltam, ha nincs, majd csinálok eggyet! 😀 Egyszerre csak a pásztor aki prédikált rám mutatott az újjával, és azt mondta : "Te ott! Most reád teszem a kezemet, mind Isten prófétája, hogy példává tegyelek, hogy mit tud az Úr egy fiatalember életével tenni, aki átadja magát neki" és ezennel lenyomott a földre. Nem éreztem semmit, kivéve zavartságot, frusztrációt és düht. Haragudtam a barátomra, amiért ide elhivott. Talán ti is próbáltátok elhivni a hozzátartozóitokat a templomba, gyülekezetbe, és látszólag nem történt semmi.. De ne gondoljátok, hogy így van. Míg haragudtam, és el akartam felejteni az egészet, valami történt a bennsőmben.

A következő napokban nem éreztem jól magam. Kételyes gondolatok merültek fel bennem: "Isten nem létezik", "Te nem hiszel ebben a hülyeségben", "Soha többé ne tedd be a lábadat abba a templomba!"

A következő szombaton bulizni hívtak más fiatalokkal, zene, csajok, jó kaja, pizza, erre már elmegyek, gondoltam. A buli javában tombolt de én letört voltam, a gondolataim nem hagytak nyugodni. Olyanok voltak, mind egy fekete felhő a fejem felett, amiből cikáztak a fenti gondolatok. Leültem egy sarokban, és úgy éreztem, mintha be lettem volna szívva egy alagútban. Olyan volt, mint amikor a víz alatt vagy, és a külső zajokat csak tompán hallod. Számomra is a zene, a kacajok, a buli zsivaja körülöttem eltompult.. És csak azt hallottam, hogy egy groteszk, utálatos hang, azokat a szavakat mondta, amiket én a SAJÁT GONDOLATAIMNAK véltem. És azonnal felismertem, még atesistaként is, hogy ez a sátán hangja volt.

Atfutott rajtam a hideg veriték. Még most is, hogy csak erről beszélek, libabőrös leszek attól a borzasztó hangtól. És akkor megértettem, hogy mindaz amit azt hittem, hogy az én gondolatom, és minden döntést, amit ezek a gondolatok alapján meghoztam, az ördög ihletése, vagyis hazugsága volt! Ha most kételkedsz abban, hogy Isten létezik, barátom, ezek nem a TE gondolataid hanem az ellenségé. És ahogyan hallottam azt a hangot és tudtam, hogy ez a sátán, világos lett bennem, hogyha van sátán, akkor ISTEN IS LÉTEZIK! A sátán csak a hazugságaival tudott befolyásolni, de semmi ereje nem volt felettem

Miután Isten felfedte az igazságot, imádkozni akartam, de nem tudtam, hogy hogyan kell, hiszen soha nem volt Bibliám, sem templomba nem jártam. Csak ennyit mondtam szívem mélyéből :"Sátán, nem leszek soha a tiéd! Jézus, átadom az életemet neked!" 🙏

Abban a pillanatban a hang elhallgatott, a gyötrelem abbamaradt, a felhő amelyt a fejem felett éreztem, felemelkedett. Abban a percben erős indittatást éreztem, hogy elmondtam mindenkinek, hogy mi történt velem. Leállittattam a zenét, mindenki abbahagyta az evést és rám figyelt. Akkor zokogva elmondtam nekik, hogy milyen átélésem volt, hogy mi történt velem. Ahogyan bizonyságot tettem, tehát hittem a szívemben, és kimondtam a számon, ahogyan Római levél 10:10 mondja,

"Mert szívvel hiszünk, és annak alapján igazságosak leszünk, szájjal teszünk vallást, és azzal megmenekülünk."

Leszakadtak rólam a kötelek és a láncok, amikről tudomásom sem volt, és teljesen felszabadultam. Abban a pillanatban Jézus szabaddá tett! Mondom neked aki ezt olvasod, sátán ereje gyenge, de az ő megtévesztése mély, és az elmédben történik. Nem kell tudjál sok mindent a Bibliából, elég, ha kimondod ezeket:

"Sátán, már nem kaphatsz meg engem! JÉZUS, ÁTADOM AZ ÉLETEMET NEKED! 🙏❤️🙏

Imádkozom, hogy a Jézus Nevében megtapasztald az Ő valóságát, az Ő szeretetét, és, megismerd milyen amikor igazán szabaddá tesz téged! 🙏🙏🙏

2023. szept. 21. 07:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

17 éves korodra már többször is voltál börtönben?

Miért gyűlölted a kereszténységet?

2023. szept. 21. 07:41
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
Ez propagandaszöveg, ne keress benne logikát.
2023. szept. 21. 08:29
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

23# Szerinted a 24#es szereti a keresztényeket ?

Jézus megmondta :

Máté 5:11

„Boldogok és áldottak vagytok, amikor miattam üldöznek, bántanak titeket, vagy mindenféle rosszat mondanak rólatok ok nélkül.

János 15:25

Mindez azért történt így, hogy beteljesedjen, ami a Törvényükben meg van írva: »Ok nélkül gyűlöltek engem.«

Szóval valamelyik Igében így vagy úgy benne vagyunk...Csak az Isteni kegyelem, szeretet érjen utol minket. A világosságban Jézussal a győztes csapatban vagyunk.

2023. szept. 21. 13:19
 26/28 anonim ***** válasza:
83%

25

Ennyi alapján pusztán azt a következtetést lehet levonni, hogy nem hiszi el amit írsz. Mondjuk ezen nem sokat segít az sem, hogy nem válaszoltál a kérdéseimre.

2023. szept. 21. 13:55
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
26# kérdezd meg Jézust 🤣😅
2023. szept. 21. 14:14
 28/28 anonim ***** válasza:
83%

27

Ezek után ne várd el bárkitől is, hogy bármi hitelt adjon neked.

2023. szept. 21. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!