A középkorban (1200-as évek) milyen eljárással hasznosították az úgymond elektromos áramot?
"Sajnos ez NEM legenda!"
Ha durcásan toppantasz a lábacskáddal, és százszor elkiabálod hogy nem legenda és bibibí, sajnos akkor is csak egy legenda.
Mindenkinek jogában áll hülyeségekben hinni, de attól a hülyeség hülyeség marad. Laposföldeseket, antivaxxereket, unikornis hívőket stb szabad, sőt ajánlott kiröhögni; nyugodtan beállhatsz közéjük, én téged is örömmel kiröhöglek.
Az ősember az Édenkertben lakó Ádám és Éva volt, Isten alkotása. Ők nem robbantottak atombombát.
Pontosítok: Nem mindent, csak amit a Megváltó Isten kinyilatkoztatott az Ő Szent Igéjében. Mindent innen szemlélek.
Nem vagyok durcás, boldog vagyok.
A tudomány nem mond ellent a Szentírásnak. A tudomány a hogyant vizsgálja, a Biblia a miértet magyarázza. Ez a kettő teljesen harmonizál egymással.
Csak az ember sajnos nem marad meg a teremtettségi alázatában, nem elégszik meg a puszta tényekkel, melyek a Teremtőre mutatnak, hanem mindezekhez - kizárva a Teremtőt az életéből - elméleteteket, eszméket, ideológiákat gyárt magának, mely súlyos céltévesztés. (Prédikátor könyve 7:29)
Én nem kiröhöglek, hanem szeretlek.
24
Így már értem, hogy miért nincs egyáltalán semmi kritikus gondolkodásod, s miért hiszel el gondolkodás nélkül mindent, amit valaki mondott/írt.
Ha azt mondom, hogy én vagyok Jézus, s ezen az weboldalon nézem, hogy az emberiség mikor áll készen a második eljövetelre, ha meg nem követed az én tanítasaimat, elkárhozol, elhiszed? Nem? Pedig ugyanennyi bizonyíték van a Bibliában írtakra is.
Kérdező, tanuljuk meg, hogy az úgymond az nem azt jelenti, amit te hiszel róla. Úgymond = így/úgy szól/szólt
Miként Arany Jánosnál olvasható:
Edward király, angol király
Léptet fakó lován:
Hadd látom, úgymond, mennyit ér
A velszi tartomány.
Ráhibáztál!
A walesi bárdokban pont hogy azt jelenti, ahogy írva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!