Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan viszonyulnak az Istenhi...

Hogyan viszonyulnak az Istenhitűek a testben áramló energiafolyamatokhoz?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert ez egy olyan tapasztalás amihez nem kell hit. Nem kell sokat gyakorolni ahhoz, hogy valaki megtapasztalja ezt az energiaáramlást. Pár éve meditálok és az elmélyülés egy bizonyos szintjén a figyelem annyira finom lesz, hogy megjelenik ez a tapasztalás. Két energia kör van, az egyik az alsó a másik pedig a felső testben. Hátul a gerincen halad felfelé és elől lefelé a lábak irányába és ugyan így a lábakban, hátul fel, elől le. Ez az energia irányítható és a tudatosság még tisztább és stabilabb lesz, tehát felhasználható. A taoisták ismerik, ők tűzkörnek nevezik, a jógások pedig talán Kundalíninek de az lehet, hogy más. Az Istenhitűek megtalálták már? Elnevezték valaminek?

2023. máj. 19. 10:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
úgy tudnám leírni mintha lenne két gyürű , az egyik hamisítvány és a másik eredeti. De ha te csak a hamisítvánnyal találkozol akkor nehezen fogod felismerni hogy mi is a probléma vele! Belemagyarázhatod a békesség és nyugalom érzését a csí-be is, De ha majd talalkozol az eredetivel akkor fogod tudni igazán megitélni mind a kettőt!
2023. máj. 24. 15:51
 22/22 anonim ***** válasza:

de ha konkrétabb dolgot akarsz akkor a kundalininél egyáltalán nem éreztem azt a szentséget ami a Szent Szellemben van! A kundalini és a csi teljesen leszívja a benned lévő életerőt, ami a Teremtő Istentől származik, mivel a bukott angyalok ( démonok) nem kapnak már ebből az erőből! Helyette a saját erejüket, energiájukat vagy jelenlétüket adják beléd, igy ezt nem biztos hogy úgy fogod érzékelni mintha nem lennél energizált! Én mindvégig azt éreztem hogy a torokcsakrámon keresztúl teljesen kiszívnak belőlem valamit amitől nagyon gyengének éreztem magam ! Alig bírtam megszólalni néha, semmi erő nem volt a torokcsakrámban! Aztán amikor megtértem és megkaptam a Szent Szellem keresztséget akkor éreztem, hogy visszatölti életerővel a torokcsakrám és az egész testem újra tele lett életerővel! Mind visszapótólta azt amit a másik oldal elvett tőlem! Én nem egy embertől hallottam már ezt hogy amikor elmegy egy ilyen ezoterikus spirituális találkozora vagy valami beavatáson vesz részt akkor az eset után több napig gyengének és betegnek érezték magukat! Aztán mindig bemagyarázták nekik hogy ez a dolog része és ez természetes!

Én is éreztem nagyon sok erőt amikor meditáltam és amikor a kundalini aktiv volt bennem , de az már nem az én erőm volt és az életerőm egyre kevesebb lett!

A Szent Szellem központja és a kundalini kiindulási pontja is teljesen más a testedben!

A kundalini(kigyó erő) a farokcsontodból indul ki , míg a Szent Szellem a szívedbe a mellkas közepében vesz lakozást! Ezért is mondja Jézus hogy kopogtatok a szíved ajtaján , ha kinyitod az ajtót akkor be tudok menni és ott tudok lakni!

2023. máj. 24. 18:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!