Hogyan viszonyulnak az Istenhitűek a testben áramló energiafolyamatokhoz?
Szia
Ha testem, szervezetem működésére gondolok, és érzékelem a működését, hasonló érzésem van, mit amit a Zsoltáros lejegyzett ugyan ezen elmélkedve: "Magasztallak, mert félelmet keltő, mily csodálatosan alkottál meg! Csodálatosak a te műveid, és jól tudja ezt az én lelkem." 139:14
A buddhizmusban is bizonyos kontemplatív meditációk vezetnek olyan elmélyedéshez amiben ez az energia láthatóvá válik. Ez nem egy direkt módszer. A meditációban semmi sem megy direkt mert az akarat maga az ami meggátol bizonyos dolgok megtapasztalásában.
"ez az energia láthatóvá válik."
most már látható is?
"ha úgy hangzik mintha tény lenne akkor elértem a célomat"
igen, elég átlátszó volt (hogy ez a célod)
nos, nem tény
Istenben is azért hiszünk, mert tudományosan nem lehet bizonyítani, hogy létezik
sosem mondanám, hogy tény meg nem kell hozzá hit
ilyesmit nem állíthatsz a levegőbe
ha egy kicsit nagyobb tisztelettel beszélnél másokkal és másokról, jobban sikerült volna a beszélgetés
"... kíváncsi lennék miért nem beszélnek róla, miért nem emelik fel a köztudatra. Bár erre gondolom az a válasz, hogy csak imádni kell istent és viszont hallás, az elég."
te nem is kérdést tettél fel, csak hirdeted itt az energiafolyamataidat
Igen az egy Isten hitüek megtalalták már! Ugy nevezik az ördög nagy elhitetése és átverése!
Ez az energia áramlás, amiről te beszélsz, egy teljesen más dolog,, mint amiról a keresztények beszélnek amikor az elcsendesülést gyakorolják!
Amit a Keresztények tapasztalnak az a Szent Szellem áramlása a testben! Amikor meditálsz mint világi ember vagy jógázol akkor a kundalini szellem ( vagy csi) árad benned! Két különbözö szellemiség!!! két különböző helyről!
A Szent Szellem csak akkor fog áramolni benned ha Elfogadod Jézust mint megváltódat! Enélkül nem tudsz az Atyához menni! Ezt elmondta 2000 évvel ezelőtt! Ha nem így lenne akkor nem mondott volna igazat Jézus! Ez igy van és mindig is igy lesz! Senki ne ugorja át ezt a részt!
Én megtapasztaltam már mind a két erőnek vagy szellemiségnek az áramlásást és tudom hogy nem ugyanaz a kettő még ha mutat is hasonlóságot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!