Jehova tanúi adnak ingyenes Bibliát? Ha igen, hogyan, hol lehet igényelni?
#10. Jó. És magyar nyelvű Bibliákat hasonlítasz össze vagy több nyelven is beszélsz?
Lenne még kérdésem de nem szeretnélek fárasztani.
#13 Azért annyira nem vagyok ügyes, a héber írást nem tudom elolvasni, csak angolul. 😁
Jól gondolod, hogy az igazságot keresem, a hozzá vezető út nehéz, de az út mindig ott van, hogy kövessük, nem számít hányszor tévelygünk el, és köszönöm szépen, viszont kívánom neked is.
Kedves kérdező!
Számomra sokkal jobban érthetőbb Jehova Tanúi Újvilág fordítása, mert azokat a szavakat, amelyek a mostani nyelvhez képest teljesen idegen, effektíven felfrissítettek.
Tehát sokkal jobban érthető, de egyébként attól függetlenül hogy nem szeretnél egyből gyülekezetbe járni, segítenek a Bibliából megérteni az adott részt, illetve kérdéseidre is a választ a Bibliából adják.
Én csak javasolni tudom
"mert azokat a szavakat, amelyek a mostani nyelvhez képest teljesen idegen, effektíven felfrissítettek."
Nem felfrissítették, hanem meghamisították a Bibliát, hogy megfeleljen az ördögtorony hazugságainak!
Mely szavakat nem értetted meg rendes fordításból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!