Jehova tanúi adnak ingyenes Bibliát? Ha igen, hogyan, hol lehet igényelni?
Szia! Igen, adnak. Igényelheted egy standnál vagy akár a legközelebbi Királyságteremnél is. De akár online is megtalálható a jw.org oldalon vagy a JW Library applikációban.
Tisztelettel, Zsolt.
Köszönöm szépen a válaszokat. Szerettem volna igazi könyvben olvasni, nem online, de ha nem jön össze, akkor marad az online.
#5. Köszi, hogy írtad az applikációt is, nem tudtam, hogy olyan is van.
Ha egy Királyságteremben szeretném igényelni a könyvet, akkor előtte oda kell telefonálni, hogy szeretnék egy Bibliát?
6
Igen, természetesen. Sőt, bármilyen irományt, könyvet. Nem feltétel a belépés.
7
Lehet telefonálni is, igen, ez egy jó ötlet. Már csak azért is, hogy úgy számoljanak a példány számokkal. A hozzád legközelebbi Királyságterem elérhetőségét is megtalálhatod a jw.org honlapon.
#6. Téged is érdekel?
#8. Rendben, köszönöm! Jó lett volna, ha hamarabb tudom.
"Téged is érdekel?"
Érdekel, de tényleg csak a kíváncsiság vezérel, nem áll szándékomban belépni közéjük. Egyszerűen csak szeretek össze hasonlítani több Biblia fordítást, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!