A saját vallásod után melyiket tartod a legszimpatikusabbnak?
Azért kérdeztem így, mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen a hívők aránya az oldalon. Mert ugye a melyik a legszimpatikusabb vallásra nyilván mindenki a sajátját írná :) És nem is az a kérdés hogy áttérnél-e másik valláara, csak simán hogy ahogyan látod mások tanításait, más hívők viselkedését, stb, melyik vallást illetve annak követőit találod a legszimpatikusabbaknak?
Ateisták és agnosztikusok is válaszolhatnak természetesen.
"Általában a vallásos emberek a sajátjuktól eltérő vallást nem szoktak szimpatikusnak gondolni..."
Egye kánya. Attól még kíváncsi vagyok :)
"Mert ugye a melyik a legszimpatikusabb vallásra nyilván mindenki a sajátját írná :)"
Hát vagy nem, én ugyanis római katolikusnak vagyok keresztelve, jártam is eleget misére, ministrálni, gyónni... de egy tiltanivaló beteg vallásnak tartom.
A hinduizmus egyes ágai és a buddhizmus nagyságrendekkel normálisabb vallás bármelyik ábrahámi vallásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!