Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik vallásban hisztek?

Melyik vallásban hisztek?

Figyelt kérdés

Ti milyen vallásban hisztek és miért?

Van aki saját maga kreálta halál utáni életben hisz?

2023. febr. 26. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
A mennyország csak a szexről fog szólni, ahol mindenki bejön a másiknak.
2023. febr. 26. 19:51
 2/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
61%
Iszlám, szunnita tipusu modernista.
2023. febr. 26. 20:25
 3/13 anonim válasza:
100%

Én katolikus vagyok. Nem igazán volt beleszólásom, mert a családom már nemzedékek óta ebben, hisz (a nevelőapám nem), de igazából nem szoktunk templomba járni vagy ilyesmik. Sok mindent hallottam már, és tudom, hogy rengeteg dolog van amit nem értünk. Mi széndioxidot lélegzünk ki, a növények pedig pont azt be, és amit ők ki azt mi be. Mégis hogyan? Kinek a műve ez? vagy Mi vár a halál után? Őszintén szólva ezekre a kérdésekre nem biztos, hogy Isten a legészszerűbb válasz, de az is biztos, hogy annyi dolog történt, mikor megjelent Jézus Krisztus, és annyi sok nyomott hagyott, hogy talán mégis lehet valami összefüggés. Nem vagyok filozófus, sem semmi ilyesmi, nem is akarok ilyen dolgokba belemenni. Szerintem most is több a dolog a világban abból amit nem értünk, mint amit értünk, és a világnak ezt fel kell dolgoznia.

Bocsi, lehet nem pont ez volt a kérdés. :)

2023. febr. 26. 20:53
 4/13 hollófernyiges ***** válasza:
81%

"Mi széndioxidot lélegzünk ki, a növények pedig pont azt be, és amit ők ki azt mi be"

Mellékszál, de speciel a növények is oxigént lélegeznek be és CO2-t ki. Csak nekik van egy másik, ettől független folyamatuk is, a fotoszintézis. Egyébként "lélegzésre" egy csomó mást is használnak különféle élőlények az oxigénen kívül, szulfátot, nitrátot, kénhidrogént, szerves anyagokat. Az oxigén még csak nem is a leghatékonyabb, csak abból sok van a környezetben, épp a fotoszintézis miatt.

2023. febr. 27. 10:39
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Iszlám
2023. febr. 27. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Jehova Tanúi. Magamtól választottam felnőttként. Nem. erőltette rám senki. Sok gyülekezetben jártam, más vallásokat is megnézve. Hogy miért pont ez? Mert úgy érzem megismertem. az igaz Istent és Jézust igazán, és valódi reménységem lett.
2023. febr. 28. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:
42%

Sátánizmus.

A tiszta sátánizmus valójában Lucifer dicsőítése. Minden, ami jó és rossz ezen a világon, az Ő fennhatósága alá tartozik, s Ő bőkezűen osztogatja mindkettőt, s megadja nekünk a szabad választás lehetőségét. Igen, a sátánizmus az ember szabad választása alapján kínál lehetőséget az utak leghelyesebbikének megválasztásához. Míg istent csakis úgy követheted, hogy föltétlen hűséget és alázatot mutatsz felé, s a földi szenvedést választod megváltásod kulcsának, addig Lucifer megmutatja neked magát az életet. Ez azt jelenti, hogy nem kell szenvedned, s áltatnod magad azzal, hogy a túlvilágon majd megkapod méltó jutalmad, hanem arra ösztönöz, hogy élvezd az életet, s bátran vállald fel önmagad, hiszen ezért születtél meg. Lucifer megmutatja az utat mindenkinek a tudásához, odaadásához és lehetőségeihez mérten. A sátánizmus tehát Lucifer követése, az ember szabad akaratának kiteljesítése, valamint Jehova tanainak elvetése, amely nem más, mint az emberi test és lélek halálos béklyója.

2023. márc. 1. 11:54
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Sámánhitűként nőttem fel, így is fogok meghalni.
2023. márc. 2. 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Felekezet nélküli muszlim
2023. márc. 3. 21:21
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es

Ezeket én is vallom.És fontosnak tartom alapból.

Akkor én tudattalanul is sátánista vagyok?

2023. ápr. 23. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!