Melyik vallásban hisztek?
Figyelt kérdés
Ti milyen vallásban hisztek és miért?
Van aki saját maga kreálta halál utáni életben hisz?
2023. febr. 26. 19:33
11/13 anonim válasza:
Én egyetlen vallásban sem hiszek,hisz mindet gyarló,esendő emberek kreálták,üdvösséget(örök életet)pedig egyetlen sem képes adni.
Hiszek viszon Jézusban,aki egyetlen az emberi történelemben bűntelenül.
Ő,ráadásul egyedül képes örökélettel megajándékozni,hisz erre kereszthalálával jogot szerzett.
Nem is követek egyetlen vallásfelekezetet sem,de boldogan követem Jézust,az én Megváltómat.
12/13 anonim válasza:
10
A Sátánhoz vezető ösvények szerteágazóak, mint egy fa gyökerei, melyek egy törzsbe futnak össze, mely maga a sátánizmus. Vannak, akik tudatosan járják ezeket az utakat és vannak, akik tudattalanul kóborolnak ezeken az utakon.
13/13 anonim válasza:
Minden vallás csak arra jó, hogy kontrollálják és korlátozzák vele az embereket. A vallási vezetők pontosan abban a luxusban élnek a földön, amit a megvezetett és bepalizott híveknek a túlvilágra ígérnek. Isten létezik, de semmi köze nincs a vallásokhoz. A vallás emberi találmány. Pszichiáterek bebizonyították, hogy minden próféta temporális epilepsziában szenvedett, az okozta az "istenélményeket". A sok birka meg elkezdte követni, amit a hallucinációik alapján kitaláltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!