Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelképez szűz mária képe?

Mit jelképez szűz mária képe?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 07:18
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen kontextussal nem bizonyítja Jézus istenségét. A bibliai történések pedig végképp cáfolják hiszen senki nem nézte Jézust Istennek.
2023. ápr. 12. 16:19
 42/54 anonim ***** válasza:
Ti ilyenkor komolyan elhiszitek, hogy meg tudjátok egymást győzni? :)))
2023. ápr. 12. 16:54
 43/54 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tudom hogy gondolhatja valaki Jézust Istennek, ha azok a tízezrek akik személyesen látták, nem nézték Istennek :)
2023. ápr. 12. 17:00
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem, a másfél pipás eleve nem meggyőzésre játszik, csak kötekedésre. A legokosabb ignorálni az ilyen provokátorokat, hadd főjenek csak a saját levükben.
2023. ápr. 12. 17:01
 45/54 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
31%

"Ti ilyenkor komolyan elhiszitek, hogy meg tudjátok egymást győzni? :)))"

Az ilyen viták nem a másik meggyőzéséről szólnak, hanem inkább a saját álláspontod megvédése.

2023. ápr. 12. 17:14
 46/54 anonim ***** válasza:
0%

"Ahogy elnézem, a másfél pipás eleve nem meggyőzésre játszik, csak kötekedésre."

Miért, az nem jogos részemről ha azt mondom senki nem nézte Jézust Istennek, pedig tízezrek látták személyesen?

2023. ápr. 12. 17:18
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a másfél pipás képtelen ésszel felfogni, hogy a keresztények aszerint a Biblia az isteni kinyilatkoztatás, nem az ő szava, de még a Korán sem, vagy bármely más későbbi "prófétai" könyv, pl Mormon könyve. A Biblia egyértelműen Istennek mondja Jézust, függetlenül attól, hogy ezt Jézus szajkózta-e minden sarkon és téren vagy sem. Ugye Mohamednek folyamatosan szajkóznia kellett, hogy ő próféta, Jézus azt se mondta magáról, hogy "én próféta vagyok".
2023. ápr. 13. 10:56
 48/54 anonim ***** válasza:
33%

"Az a baj, hogy a másfél pipás képtelen ésszel felfogni, hogy a keresztények aszerint a Biblia az isteni kinyilatkoztatás, nem az ő szava, de még a Korán sem, vagy bármely más későbbi "prófétai" könyv, pl Mormon könyve."

Keresztények szerint a Biblia nem Isten szava, hanem Isten által ihletett. Az pedig hogy ez mit jelent, kérdés mert minden keresztény mást mond :)

"A Biblia egyértelműen Istennek mondja Jézust,"

Ez nem igaz. Nincs egyértelműen kijelentve a Bibliában. Több keresztény irányzat ma sem fogadja el Istennek Jézust és mégtöbben nem fogadták el korábban. Mindig is vita tárgya volt a keresztyénségen belül Jézus személye.

"függetlenül attól, hogy ezt Jézus szajkózta-e minden sarkon és téren vagy sem. Ugye Mohamednek folyamatosan szajkóznia kellett, hogy ő próféta, Jézus azt se mondta magáról, hogy "én próféta vagyok"."

Hát akkor mit mondott? Valahogy be kellett hogy mutatkozzon Jézus. Volt is erről egy kérdésem nemrég:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

Ebből az derült ki hogy Jézus prófétaként mutatkozott be.

2023. ápr. 13. 11:15
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj, hogy a másfél pipás képtelen ésszel felfogni, hogy a keresztények aszerint a Biblia az isteni kinyilatkoztatás"

Nem hinném, hogy képtelen. A válaszai alapján nekem úgy tűnik, inkább tetteti hogy hülye, és semmit nem képes felfogni, mert ezzel is provokálhat másokat. És úgy tűnik, szerencsétlenjének ez az egyetlen szórakozása az életben.

2023. ápr. 13. 11:25
 50/54 anonim ***** válasza:
0%
Amit leírtam, abban mi a provokáció? Teljesen jogos, logikus kérdések kulturáltan megfogalmazva. Inkább az a helyzet hogy ti keresztények ezekre nem tudtok értelmes választ adni ezért személyeskedtek, sértegettek.
2023. ápr. 13. 11:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!