Egyetlen olyan vers sincs a Bibliában amiben Jézus kijelenti hogy "Isten vagyok" és aki személyesen látta Jézust, nem nézte Istennek. Továbbá egy rakás Bibliai verssel ellentétes Jézus istensége és a Tízparancsolattal is.
2023. ápr. 12. 14:01
32/54 anonim válasza:
31-es, ott van a bizonyítékokkal telitűzdelt, részletes leírás, amit linkeltem!
2023. ápr. 12. 14:27
33/54 anonim válasza:
Ilyenekkel hogy "Én és az Atya egy vagyunk." Ez sok mindent jelenthet. Meg ugyanezt mondta Jézus a tanítványairól is. Sehol egy olyan egyértelmű kijelentés Jézustól hogy "Isten vagyok"
Arról nem is beszélve hogy senki nem is nézte Istennek pedig tízezrek látták személyesen Jézust, ha nem többen.
2023. ápr. 12. 14:48
34/54 anonim válasza:
"Ilyenekkel hogy "Én és az Atya egy vagyunk." Ez sok mindent jelenthet. Meg ugyanezt mondta Jézus a tanítványairól is. Sehol egy olyan egyértelmű kijelentés Jézustól hogy "Isten vagyok""
Konkrétan levezette az összes idézett ige kapcsán, miért azt jelenti, amit. Szóval ez nagyon nem jött be.
2023. ápr. 12. 14:51
35/54 anonim válasza:
Nem levezette hanem beleképzelte. Ilyen sokféleképpen értelmezhető versekből azt vezetsz le amit akarsz.
2023. ápr. 12. 15:10
36/54 anonim válasza:
Tekintve hogy pont a levezetés szólt arról, hogy hogyan és miért úgy kell értelmezni...
2023. ápr. 12. 15:14
37/54 anonim válasza:
Egy másik levezetés meg arról szól hogy hogy hogyan és miért úgy kell értelmezni hogy Jézus nem Isten. Ez a gond a sokféleképpen értelmezhető versekkel.
2023. ápr. 12. 15:20
38/54 anonim válasza:
Mivel azon értelmezések mind kotextusból kiragadott, és így félremagyarázott szövegek, itt pedig pontosan az került bizonyításra, hogy kontextusába helyezve mindegyik ige egyértelmű, ez innentől tények tagadása a reszedről. Amivel nem tudom mit szeretnél elérni, hogy miért zavar téged ennyire a tény, hogy a Biblia alapján Jézus Isten, de értelme semmi nincs, így felesleges is folytatni.
2023. ápr. 12. 15:24
39/54 anonim válasza:
Az általad linkelt oldalra is mondhatja bárki hogy azok az értelmezések mind kontextusból kiragadott, és így félremagyarázott szövegek, mivel mind sokféleképpen értelmezhető versek.
Azzal pedig semmit nem tudsz kezdeni hogy senki nem nézte Istennek pedig tízezrek látták személyesen.
2023. ápr. 12. 15:45
40/54 anonim válasza:
Mivel épp a kontextussal bizonyította a szavait, ez már csak simán hazugság a részedről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!