Van olyan fiatal magyar influenszer Youtube-on vagy Instán, aki zsidó vallási/életmódi témákat (is) feszeget?
Ismerem a zsido.com-ot és számtalan zsidó portált, de engem most nem ez érdekelt, hanem ami a kérdésemben is szerepel.
Valami olyasmikre gondoltam, mint Frölich Kitty youtube csatornája. Esetleg valaki hétköznapi ember, aki hétköznapi ember szemével ossza meg a dolgokat.
Vagy még ilyen Fehérváry Merci is. Szóval ezekhez hasonlók érdekelnének engem.
Húha...hát youtubeon nincs sok, inkább instagramon vannak.
Köves Slomónak van YouTube csatornája, azt hiszem "Kövesd a rabbit" a csatorna neve, ahol többek között a hetiszakaszokat mutatja be érthetően, szerintem korrekt módon.Viszont ő nem felel meg (szerintem) influencernek, a "fiatal" kategóriába pedig mindenki döntse el hogy bele esik-e :D
Róna Tamásnak is van már podcastje...
https://www.youtube.com/@magyarhonizsidoimaegylet-z9467
Magyar viszonylatban tényleg nincs sok, meg amit te írtál, a Fehérváry, a mazsihisz, meg a zsido.com videós tartalmai, instagram felületei stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!