Mit tegyek, ha apám nem fogadja el, hogy megkeresztelkedtem?
Nem akartam elmondani neki, több hónapig titokban jártam hittanra, de a lelkész azt javasolta, hogy mondjam el neki.
A keresztelőm napján elmondtam, és azóta hajtogatja, hogy a vallás a nép ópiuma, meg hogy ő tisztességes ateistának nevelt, és hogy hátbadöftem őt, meg hogy ennél intelligensebbnek tartott, hogy ilyen buta mesében higgyek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Már megbántam, hogy elmondtam.
Nem tehetsz mást,mint elfogadod,hogy édesapádnak egy istentelen átmosta az agyát.
(Az istentelen Lenin használta a vallásra,hogy "a nép ópiuma",de az istentelen pártpropagandisták nem tették hozzá,hogy Lenin idejében az ópiumot gyógyszerként használták s nem élvezeti kábítószerként.)
Alap tétel: A szeretet tiszteletben tartja a szerette(i)szabadakarati döntéseit. Ha ezt édesapád nem tartja tiszteletben a te döntésedet,NEM SZERET téged!
Ha keresztény vagy valójában,akkor te jobban szereted őt,mint korábban. Csak így mentheted meg őt az örökkévalóságnak!
12.Hsz,x0!
Nyilvánvaló,hogy az apa agyát átmosták istentelenek,mert Lenin szavait szajkózza értelem nélkül.(Ha értelmes lenne tudná,hogy Lenin idejében gyógyszernek használták az Ópiumot s így a vallás,valóban a beteg emberek gyógyszere.)
Természetesen lehet agymosó az agymosott apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!