Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Apám szektába jár. Hogy...

Apám szektába jár. Hogy beszélhetném le róla? 16/l

Figyelt kérdés

állítólag kézrátétellel gyógyítanak meg világvégéről prédikálnak, még el is szoktak ájulni.......

mit csináljak? szerintem csak a baja lesz belőle

szerinte engem megszállt az ördög

2015. jún. 7. 15:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
22%
na hát ha ez tényleg komoly akkor pszhiólogus :D már ne haragudj megszállt az ördög.. inkább menj nézd meg ezt a szektát ha meg olyan jelentsd fel őket
2015. jún. 7. 15:18
 2/17 A kérdező kommentje:

pont ezért írtam ki, mert elrángatott egy ilyen gyűlésre, azzal a fenyegetéssel, hogy kikötteti a netet, és láttam, hogy mi folyik ott, rátette a kezét a csávó egy nő fejére és a nő eldőlt mint a zsák, akkor fogtam magam és kirohantam a kocsiba... hazaértünk és én vagyok a szar ember, meg az ördög, meg a hülye beszűkült látókörű

annyira meggyőző, hogy lassan elhiszem én is :( pedig tudom, hogy ez lehetetlen, legalábbis nagyon remélem...

2015. jún. 7. 15:21
 3/17 anonim válasza:
hát szerintem aki ezt vezeti jelentsd fel én jobbat nem tudok apud nagyon megbolondult (már ne haragudj) anyuddal mi a helyzet ő ehez mit szól vagy esetleg nem él veletek ?!
2015. jún. 7. 15:24
 4/17 anonim ***** válasza:
25%

Keress egy fiút és költözz el onnan. Vagy lányokkal valahova.

Ha bármivel fenyeget káromkodj.

2015. jún. 7. 15:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Teljesen megbolondult, vonj be valami rokonságot, vagy barátokat.
2015. jún. 7. 15:30
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Rendőrség. Gyermekvédelem. Suliban biztos van ifjúságvédelmis, értesítsd. Ha apád benne marad ebben a hülyeségben, akkor kisemmizik teljesen.
2015. jún. 7. 15:30
 7/17 A kérdező kommentje:

de akkor az ugye tényleg nem lehetséges, hogy a csávó tényleg gyógyító? tudtok hasonló esetekről esetleg? tényleg elszedik a pénzét majd?

anyám beteg, vele semmire se megyek...

annyira nem vészes a helyzet, csak párszor mondta apám, de egyébként normálisan viselkedik velem, általában inkább azt mondja, hogy önfejű vagyok, mert nem hallgatok meg más nézőpontokat... hát ma eleget láttam :( bár nem tudom felfogni, hogy csinálták...

2015. jún. 7. 15:34
 8/17 anonim válasza:
73%
hát ilyen nem éppen lehetséges hogy ráteszi a kezét és lő gyógyulj ahogy előttem írták elszedik a pénzést és semmitek nem lesz ezek a szekták semmire se jók arra hogy más elszedje valaki pénzét tökéletes azon kívül semmi másra
2015. jún. 7. 15:39
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
Persze, hogy nem tud kézrátétellel gyógyítani. Az ilyen ájulós baromságra próbálj meg önként jelentkezni, nem fogják engedni. Nem ájulnál el. Vagyis inkább ne próbálj meg jelentkezni, hanem többet be ne tedd oda a lábadat.
2015. jún. 7. 15:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Jól lelejmolnak majd titeket, fenét gyógyítók.
2015. jún. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!