Apám szektába jár. Hogy beszélhetném le róla? 16/l
állítólag kézrátétellel gyógyítanak meg világvégéről prédikálnak, még el is szoktak ájulni.......
mit csináljak? szerintem csak a baja lesz belőle
szerinte engem megszállt az ördög
pont ezért írtam ki, mert elrángatott egy ilyen gyűlésre, azzal a fenyegetéssel, hogy kikötteti a netet, és láttam, hogy mi folyik ott, rátette a kezét a csávó egy nő fejére és a nő eldőlt mint a zsák, akkor fogtam magam és kirohantam a kocsiba... hazaértünk és én vagyok a szar ember, meg az ördög, meg a hülye beszűkült látókörű
annyira meggyőző, hogy lassan elhiszem én is :( pedig tudom, hogy ez lehetetlen, legalábbis nagyon remélem...
Keress egy fiút és költözz el onnan. Vagy lányokkal valahova.
Ha bármivel fenyeget káromkodj.
de akkor az ugye tényleg nem lehetséges, hogy a csávó tényleg gyógyító? tudtok hasonló esetekről esetleg? tényleg elszedik a pénzét majd?
anyám beteg, vele semmire se megyek...
annyira nem vészes a helyzet, csak párszor mondta apám, de egyébként normálisan viselkedik velem, általában inkább azt mondja, hogy önfejű vagyok, mert nem hallgatok meg más nézőpontokat... hát ma eleget láttam :( bár nem tudom felfogni, hogy csinálták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!