Apám szektába jár. Hogy beszélhetném le róla? 16/l
állítólag kézrátétellel gyógyítanak meg világvégéről prédikálnak, még el is szoktak ájulni.......
mit csináljak? szerintem csak a baja lesz belőle
szerinte engem megszállt az ördög
13-as, igen, szó szerint ez van! Mindenki hülye, neki van igaza. Már szóltam nagyanyámnak és a nagybátyámnak, hogy beszéljenek vele, de nem nagyon sikerült hatniuk rá. Csak nevet rajtuk...
Utolsó, mégis mivel kéne foglalkoznom? Miért nem aggaszthat a helyzet? van egy öcsém, még szép, hogy foglalkozok vele, mi lesz a családdal.
Szia
Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ekkora gond szakadt a nyakadba.
Nem tudom milyen az a vallás, ahová a papád jár, de ha Krisztus nevében teszik amit tesznek, akkor javasolom neked, hogy olvasd el a Máté, Márk, János és Lukács evangéliumát, és ott olyan krisztusi tanításról szerezhetsz tudomást, amelyeket biztosan nem gyakorolnak ott, ahová a papád jár.
Például: ingyen kaptátok, ingyen adjátok..., vagy: "„Vigyázzatok, félre ne vezessenek titeket; mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: »Én vagyok az«, és: »Elközeledett a megfelelő idő.« Ne menjetek utánuk." Lukács 21:8
Sok hasonló segítséget kaphatsz, amely alapot ad majd neked, hogy leűlj a papáddal beszélgetni, és Jézus szaavaival tudjál neki segíteni megérteni, hogy milyen helyre jár. Egyébként arról is beszélhetsz vele, hogy aggódsz a családodért....talán apaként elgondolkodik az aggodalmaidon...
Csak mindig szeretettel, és türelemmel....hiszen a papádról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!