Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Apám hirtelen buddhista lett...

Apám hirtelen buddhista lett de miért?

Figyelt kérdés

Apám régebben dápszteppes zenéket hallgatott most meg ilyen fura nyugatókat hallgat. Folyton azt mondja hogy ő buddhista pedig régen teljesen agresszív volt. Teljesen össze vagyok zavarodva és nem értem miert lett ilyen segítsetek. Apa 40 éves

12/L

2015. márc. 1. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki hogy Buddhista és nem agresszív. Nem találok semmi kivetnivalót a dologban
2015. márc. 1. 14:25
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
szerintem is örülj inkább neki. legalább lenyugodott, nem agresszív már. hogy miért, azt meg kérdezd meg tőle...talán őt is zavarta az agresszivitása, és keresett valamit, ami lenyugtatja.
2015. márc. 1. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az emberek néha változnak. Mondjuk lehet hogy ő is örülne egy beszélgetésnek erről a témáról.
2015. márc. 1. 17:01
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Örülj neki, hogy nem tapogat a nőiesebb helyeiden.
2015. márc. 2. 00:32
 5/14 feketepeter ***** válasza:
65%
Megmondanad, hogy mi ezzel pontosan a problema? Ciki talan az osztalytarsak, rokonok elott?
2015. márc. 2. 07:45
 6/14 openyoureye ***** válasza:
Ezt miért itt kell megkérdezni tőlünk, akik hírből sem ismerik apádat ahelyett, hogy őt kérdeznéd meg mi az oka annak, hogy buddhista lett. A dápszteppet pedig dubstep-nek írják.
2015. márc. 2. 12:39
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az apád zavarodott egy ember.

Majd akkor lesz agresszív, s erőszakos, ha téged is be akar majd ebbe rángatni. Sajnálom az ilyet.

2015. márc. 2. 15:39
 8/14 anonim válasza:
0%
Talàlkozott Buddhàval és jól elpicsàzta a valagàt apàdnak, és h ez ne történjen meg mégegyszer beàllt buddhistànak annyira befosott.
2015. márc. 4. 10:32
 9/14 A kérdező kommentje:
SNISS apám még nem volt befosva talán még amikor kicsi volt de tényleg nem!
2015. márc. 7. 09:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Lucifer 666 nem volt velem agressziv csak voltak utcabalhek amiben o is reszt vett
2015. márc. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!