Apám hirtelen buddhista lett de miért?
Figyelt kérdés
Apám régebben dápszteppes zenéket hallgatott most meg ilyen fura nyugatókat hallgat. Folyton azt mondja hogy ő buddhista pedig régen teljesen agresszív volt. Teljesen össze vagyok zavarodva és nem értem miert lett ilyen segítsetek. Apa 40 éves
12/L
2015. márc. 1. 14:05
1/14 anonim válasza:
Örülj neki hogy Buddhista és nem agresszív. Nem találok semmi kivetnivalót a dologban
2/14 anonim válasza:
szerintem is örülj inkább neki. legalább lenyugodott, nem agresszív már. hogy miért, azt meg kérdezd meg tőle...talán őt is zavarta az agresszivitása, és keresett valamit, ami lenyugtatja.
3/14 anonim válasza:
Tudod az emberek néha változnak. Mondjuk lehet hogy ő is örülne egy beszélgetésnek erről a témáról.
4/14 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem tapogat a nőiesebb helyeiden.
5/14 feketepeter válasza:
Megmondanad, hogy mi ezzel pontosan a problema? Ciki talan az osztalytarsak, rokonok elott?
6/14 openyoureye válasza:
Ezt miért itt kell megkérdezni tőlünk, akik hírből sem ismerik apádat ahelyett, hogy őt kérdeznéd meg mi az oka annak, hogy buddhista lett. A dápszteppet pedig dubstep-nek írják.
7/14 anonim válasza:
Szerintem az apád zavarodott egy ember.
Majd akkor lesz agresszív, s erőszakos, ha téged is be akar majd ebbe rángatni. Sajnálom az ilyet.
8/14 anonim válasza:
Talàlkozott Buddhàval és jól elpicsàzta a valagàt apàdnak, és h ez ne történjen meg mégegyszer beàllt buddhistànak annyira befosott.
9/14 A kérdező kommentje:
SNISS apám még nem volt befosva talán még amikor kicsi volt de tényleg nem!
2015. márc. 7. 09:28
10/14 A kérdező kommentje:
Lucifer 666 nem volt velem agressziv csak voltak utcabalhek amiben o is reszt vett
2015. márc. 7. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!