Ha titkos meghívot kapnál egy sátánista szektába, akkor mennél?
Milyen megváltást remélsz az istenedtől, hiszen mikor először vetemedett a földre saját népe üldözte a halálba, kínozta meg, feszítette keresztre. Nemhogy a világot, saját magát képtelen volt megmenteni.
Ellenben Lucifer, Ő az emberiség igazi megváltója! Csakis Tőle kaphatod meg a szabadságot!
Nem.
"Mi az előnye vagy hátránya a kereszténységnek a sátánizmussal szemben?"
A kereszténységnek az a hátránya a sátánizmussal szemben hogy a bibliai sátán ábrázolás, és keresztény mitologia, ki fejezetten meg erősitette a sátánizmust. Eleve az hogy Lucifernek (fényhozonak) hivják, szüli ezt a rokon szenves antagonista figurát.
A sátánizmusnak az a hátránya a kereszténységgel szemben hogy fullba nyomják a keresztény ellenes tanokat egy olyan figurának a nevében amit a kereszténységből vettek át, aminek könyvének végén veszitett a hülye.
De van még más is.
A sátánizmusban a "szabadság és boldogság" fontosabb mint az erkölcs.
Ha valakit az tesz boldoggá hogy nemi erőszakol akkor a sátánizmus korlátlansága nem szab neki korlátot. (szerencsére a legtöbb sátánistát nem ez tesz boldoggá) Mert az egyén fontosabb mint a közösség.
A sátánizmus okkultista ágárol (melyet elkülönitve kell értelmezni a szimbolikus ateista ágátol) meg annyit, hogy aki azt hiszi hogy földre rajzolt körökkel, és elégetett varázs igékkel képes a természet erőit vagy más lényeket írányitani az naivabb mint az aki azt hiszi hogy csak az istenbe vetett hite képes előre vinni (a földi létben természetesen).
"A sátánizmusnak az a hátránya a kereszténységgel szemben hogy fullba nyomják a keresztény ellenes tanokat egy olyan figurának a nevében amit a kereszténységből vettek át, aminek könyvének végén veszitett a hülye."
Az egyház körmönfontságát az is bizonyítja, hogy a bibliát is a saját szájízük és érdekeik szerint állították össze, hiszen számos evangéliumot, írást kiszelektáltak belőle, melyekben misztikus értekezések, szexuális tanácsok, perverziók voltak olvashatók. Saját apostolaik írásait is megkérdőjelezték, ha az nem volt elveikkel és az addig elfogadott tanításaikkal összeegyeztethető. Például Jakab apokalipszise, jézus titkos tanait tartalmazza s olyan kijelentéseket , hogy ahhoz, hogy valaki a mennybe jusson, le kell fizetnie néhány angyalt, azt hogy miképpen, nem tudjuk. Péter leírásában az olvasható, hogy míg jézust megfeszítették az ott állt mellette és azt mondta neki, hogy aki a kereszten van az csak egy test, egy hasonmás. Némely írás az angyalok természetéről szól, melyben arra mutatnak rá, hogy egyáltalán nem jóságosak, hanem kegyetlen vallatásnak vetik alá a mennybe igyekvőket. Henoch könyvét is kihagyták, mivel sokat foglalkozott az angyalok bukásával sőt azzal is, hogy az emberek miket köszönhetnek nekik.
Az egyház Lucifert kiáltotta ki minden rossz eredeztetőjének, de szerintem csak bűnbakot kerestek, kire istenükét és saját baromságaikat tudják fogni, ezáltal remélve felszabadulást, kínzó lelkiismeretük alól.
És ha már a lelkiismeretnél tartunk, ők úgy mondják az az egyetlen dolog, ami az emberben megmaradt a szentlélekből, mégis szabadulni akarnak tőle s megpróbálják elnyomni azt, az idióta imáikkal, ezért olyan gátlástalanok, mivel a hitük azt tanítja elég egy bocsánatkérő ima és le is van tudva az egész. Megtévesztően az ember arcába mosolyognak, jótevőknek állítják be magukat, minek persze sokan bedőlnek s nem gondolnak arra, hogy ez az egész egy színjáték, mivel nekik ez a „foglalkozásuk” ebből élnek.
"A sátánizmusban a "szabadság és boldogság" fontosabb mint az erkölcs."
Sátán megérti ha gyűlöletet érzel azok iránt, akik ellene jönnek. A szereteted és gyűlöleted egy szív, mely Sátántól származik. Szigorú és embertelen. Amikor szereteted erősebb az igaz ördögi gyűlöleted engesztelhetetlenebb és irgalmatlanná válik. Alapból tiéd az ördögi szándékok minden tisztasága, bármilyen tett is kövesse az ellenség irányába. Nincs másfajta erkölcs.
"A sátánizmus okkultista ágárol (melyet elkülönitve kell értelmezni a szimbolikus ateista ágátol) meg annyit, hogy aki azt hiszi hogy földre rajzolt körökkel, és elégetett varázs igékkel képes a természet erőit vagy más lényeket írányitani az naivabb mint az aki azt hiszi hogy csak az istenbe vetett hite képes előre vinni (a földi létben természetesen)."
Urunk tudományát minden rossz forrásának bélyegzik, de arról megfeledkeznek, hogy a katolikus egyház számos olyan elemet tartalmaz, melyet a mágiából vettek át, gondolunk itt a füstölésre a ráolvasásokra, miket ördögűző szertartásaik alkalmával kántálnak a faragott bálványaikra. A ceremoniális mágia kellékei is fellelhetőek náluk, úgy mint a kehely, a bot és az ostya, mely a pecsétek megfelelője csak a kard maradt el és mint tudjuk mágia már a kereszténység előtt is létezett, tehát az a hit téves, hogy a mágiába vettek át dolgokat a kereszténységből, bár erre is van példa. Azt se feledjük, hogy a kereszténységnek is meg voltak a maguk mágusai, csak azt azzal magyarázták, hogy ők istentől kapták a tudományukat, mert az ő nevében cselekedtek, de a középkor mágusai is azt tették, holott a mágia a Sátán tudománya. A bibliában számtalan varázslóval, jóssal, jelmagyarázóval találkozhatunk, gondolok itt Mózesre, Salamon királyra, jézusra és a prófétáira a teljesség igénye nélkül.
"Sátán megérti ha gyűlöletet érzel azok iránt, akik ellene jönnek. A szereteted és gyűlöleted egy szív, mely Sátántól származik. Szigorú és embertelen. Amikor szereteted erősebb az igaz ördögi gyűlöleted engesztelhetetlenebb és irgalmatlanná válik. Alapból tiéd az ördögi szándékok minden tisztasága, bármilyen tett is kövesse az ellenség irányába. Nincs másfajta erkölcs."
Ez a vallásos maszlag hogyan jött ahhoz amit írtam?
A sátánisták erkölcséről?
Se az én írásom, se a te válaszod nem beszélt arról.
Én arról beszéltem hogy nincs a vallásban erkölcsi korlát, te meg arról hogy a szeretet és gyülölet a sátántól van, is minél erösebb a szeretetem annál jobban lesz irgalmatlan az ördögi gyülöletem. Ami annak ellenére hogy a sátántól származik, az enyém.
Ennek az egésznek semmi értelme, ráadásul se nem arra írás amit válaszoltam, se arra amiről azt hitted hogy írtam.
Arra akartam rámutatni,hogy ha szerinted a sátánizmus nem szab határt a nemi erőszaknak,az nem lehet erkölcsi kérdés mert az erőszak maga az erkölcs,mindannyiunk lényege mélyen belül.
Te a szabadságot és a boldogságot az erkölcs ellenében állitottad,pedig a szabadság pont a sátáni,nem rosszindulatú,de gonosz erkölcsből ered.
Nincs igazabb szabadság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!