Sátánisták ti hogyan léptek kapcsolatba a Sátánnal?
Figyelt kérdés
Én is kezdek érdeklődni eziránt, próbáltam kapcsolatba lépni vele, de nem kaptam választ. Ti hogyan csináljátok? Van esetleg köztetek Főpapa?2023. jan. 21. 13:30
1/6 anonim válasza:
Sehogy, mivel vele nem lehet halandóként, kár ezen témázni. Keress magadnak más elfoglaltságot.
2/6 anonim válasza:
A sátánisták nem lépnek kapcsolatba az általuk nem létezőnek vélt sátánnal.
A Luciferiánusokról sajnos nem tudom. Felteszem maximum annyira lépnek vele kapcsolatba amennyire a hívők Istennel.
5/6 anonim válasza:
Csak a helytartóin keresztül lehet.
A magyar helytartót gyakran megtalálni a felcsúti stadion páholyában.
6/6 anonim válasza:
Sátán nem egy entitás. Nem lehet vele kapcsolatba kerülni, már kerestem/néztem, nincs olyan létező, akire illhetne valami, amit sátánról gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!