Mi történt a Kálvinista apologetika youtube csatornájával?
3-4 video is van a YT-on, amelyben ketten beszelgetnek, vitaznak vagy kerdesekre valaszolnak. Mindketten psziches problemakkal kuzdottek, terapiara jartak es gyogyszert szedtek ra, nem tudom, van-e koze ennek a dolognak. Eleg oszinten beszeltek rola.
Az egyik kerdes az volt, hogy imadkoznak-e minden nap, Hodasz azt mondta, igen, Nagy Gergely meg valami olyasmit, hogy "en nem szoktam minden nap imadkozni, es ehhez a batorsagot a pszichologus adta meg, hogy fel merjem magam ilyesmiben is vallalni".
Egyebkent Nagy Gergely eddig sem gyulekezeti lelkeszkent dolgozott, hanem doktorit irt a teologian. De mindenkeppen a ref. egyhazhoz tartozott. Most programozo lett.
„Ez ad szabadságot ahhoz, hogy a véleményemet igazán hitelesen tudjam képviselni a kulturális térben.”
2-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!