Valaki letudná nekem fordítani, hogy miről beszél az Iszlám apologéta és a másik csávó?
2022. okt. 5. 21:20
2/8 Isti22 válasza:
- Pokolra jutok a jelenlegi életvitelemmel?
- Nem, amíg nem ismered az iszlámot, majd csak a végítéletkor tesznek próbára, hiszen nem tudhattad, mi az igazság. Csak akkor kerülsz pokolra, ha már tudtad, mi az igazság, mégis elutasítottad.
- Ha tudnám mi az igazság, miért utasítanám el?
- Na ugye.
3/8 anonim válasza:
#2 érdekes, ez majdnem ugyanaz mint a katolikus álláspont. Mi is azt mondjuk, hogy akkor jutsz pokolra közvetlenül amiatt, ha nem lépsz be az Anyaszentegyházban, ha felismerted az igazságát, és mégis távol tartod magad tőle.
4/8 anonim válasza:
Ez a muszlim apalogéta Ali Dawah. Ennyi erővel a Tálibokat is nézhetnéd. Ali Dawah egy radikális extrémista, aki szerint a hitehagyottakat ki kell végezni, ezt ő maga mondta.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ezt a katolikusok gondolják de a Bibliában semmi erre utaló dolog nincsen. A Koránban viszont konkrétan le van ez írva amiről Ali Dawah is beszél.
Nem szeretném védeni az Iszlámot csak ez az igazság. (Nem vagyok muszlim)
Valami forrást tudnál nekem linkelni arról, hogy ezt mondta?
2022. okt. 6. 18:44
7/8 Drakula válasza:
Hogy hogy nem került ez a barom, gyilkosságra való uszitásért börtönbe?
8/8 anonim válasza:
#5 Meglehet, mivel mi nem csak a Bibliára támaszkodunk a hitben. Az Egyház maga is fontos szerepet tölt be a Szenthagyománnyak és minden egyébbel. De általában azért ír róla valamit a Biblia, de nem tudom hogy ebben az esetben így van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!