Helyes keresztény életet élek?
22/F vagyok.
17 éves korom óta megtért keresztény vagyok, Krisztus követő. iskolai tanulmányaim után elkezdtem dolgozni.
-dolgozom
-nem járok buliba,
-nem iszom alkoholt(csak ritkán 2 pohár sör, 1 pohár bor)
-egyáltalán nem dohányzom
-kávét szoktam inni, mivel a lelkész szerint 2 csésze kávé nem káros naponta.
törkeszem szeretetre, jóságra, szelídlelkűségre, békességre.
-nem élek szexuális életet, mivel a biblia azt mondja, mégha olyan független férfi és független nő között történik is a szexualitás akik nem házasok, nem családosak, akkor is bűn. minden olyan kapcsolat ami HÁZASSÁGON kívül történik elítéli az ISTEN....
csak annyit kérek az Úrtól, hogy legyen már végre feleségem. rossz egyedül, pláne szexuális életet sem éltem sosem, pedig lassan Májusban 23 leszek.
"csak annyit kérek az Úrtól, hogy legyen már végre feleségem. rossz egyedül, pláne szexuális életet sem éltem sosem, pedig lassan Májusban 23 leszek."
Ha az Úr ezt a választ adja, akkor is ki kell várnod az Ő időzítését. Addig keresd az Ő tervét, akaratát.
1 Mózes 2:18
És monda az Úr Isten: Nem jó az embernek egyedül lenni; szerzek néki segítõ társat, hozzá illõt.
Na itt legalább négyen nagyon ellenállnak, akivel inkább meg kellene békélniük már. 😅🤣😂
Ezt a lepontozókra írtam. Hajrá, így tovább... 😂😂😂
Nagyon is helyes keresztény életet élsz azok alapján, amiket leírtál. Hogy kísértés ér, az is erre utal, hiszen a gonosz azokat piszkálja, akiket van miért, vagyis akik a jó úton vannak.
A párválasztási esélyeid elég jók, keresztény körökben a női többség a jellemző. Ha rendszeresen eljársz valahová keresztény helyre, ami beszélgetős csoport vagy tevékeny csoport, és figyelsz, nagy eséllyel észrevehetsz idővel valakit, aki belül (is) egyre szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!