Mit tegyek ha félek nagyon a pokoltól?
Figyelt kérdés
állítólag, aki nem tér meg oda kerül. de én nem akarok megtèrni! különben meg erkölcsösen élek, házasságban már 7 éve. (29 éves vagyok) hűséges férj vagyok, gyerekemet tisztességesen nevelem feleségemmel,szeressük egymást, ha tudok segíteni segítek máson, nem ártok és nem ártottam senkinek. törekszem a jó lelkűségre. de nem akarok megtérni, de aki nem tér meg pokolba jut ezt mar hallottam , gyülekezetestől:((2023. márc. 15. 02:10
12/14 anonim válasza:
Neked nem rendeltünk kínzóeszközöket, ezért valamit jól csinálhatsz. Csak nehogy Jób sorsára juss...
13/14 anonim válasza:
1-2 hazugság elcsattanhatna, mert ez így nagyon feltűnő...
14/14 anonim válasza:
Csak szólok, hogy ez megint az a kérdező, aki minden nap kérdez valamit.
Aki a múltkor biszexnak adta ki magát.
Most 29 évesnek mondja magát, akinek felesége meg gyereke van, ez is volt már.
Jó, rágjuk akkor a szájába minden másnap, hogy ne félj a pokoltól, a Hit Gyülekezetében hülyeségeket mondtak, a pszichiáternek van igaza.
13. Lucikám, az egész kérdés hazugság :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!