Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek ha félek nagyon a...

Mit tegyek ha félek nagyon a pokoltól?

Figyelt kérdés
állítólag, aki nem tér meg oda kerül. de én nem akarok megtèrni! különben meg erkölcsösen élek, házasságban már 7 éve. (29 éves vagyok) hűséges férj vagyok, gyerekemet tisztességesen nevelem feleségemmel,szeressük egymást, ha tudok segíteni segítek máson, nem ártok és nem ártottam senkinek. törekszem a jó lelkűségre. de nem akarok megtérni, de aki nem tér meg pokolba jut ezt mar hallottam , gyülekezetestől:((
2023. márc. 15. 02:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Néha köszönj be az ördögnek, - kérdezd meg tőle, jól van-e, hozzál-e neki valamit a közértből. -Idővel cimbik lesztek!
2023. márc. 15. 02:22
 2/14 anonim válasza:
Járj gyónni
2023. márc. 15. 02:37
 3/14 anonim válasza:
100%

"ÁLLítólag", aha és ki mondta?

Az emberek? ja persze.

2023. márc. 15. 03:46
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

Gondolj bele abba, hány vallás létezik a világon, aminek nem a kereszténység az alapja. Na, akkor ők mind pokolra jutnak?

Hülyeség az egész, élén a kereszténységgel.

Ki volt az az elvetemült, aki először kijelentette, hogy az az "igazi" vallás?

Se pokol, sem menny nem lesz a végén. Éld úgy az életed, hogy ne bánj meg semmit mire meghalsz, ennyi a titok.

2023. márc. 15. 03:47
 5/14 anonim válasza:
100%

Nem kell félned a pokoltól, már most is abban élsz.

A pokol egy tudatállapot. Te félsz, már most sem vagy szabad. Mitől félsz?

2023. márc. 15. 04:11
 6/14 anonim válasza:
Bizonyisd a pokol létezését.
2023. márc. 15. 04:18
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Azért riogatják a pokollal az embereket, mert így lehet az egyszerűbbeket megvezetni. Amúgy pedig akik a kereszténység előtti évezredekben éltek, azok mind a pokolban végezték? Akik más vallást gyakorolnak, azok is pokolra jutnak? Nettó hülyeség az egész.
2023. márc. 15. 05:04
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

A franc se akar a sok szentfazék közé kerülni a mennyországba. A pokol egy rohadt jó hely. Ott lesz az összes haverom, a bevállalós lányok, a velem egygondolkodásúak, bulizós emberek...

Leszek inkább muszlim mint szektás.

2023. márc. 15. 06:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Ne engedd, hogy feleslegesen hatással legyenek rád mindenféle "hittéríteni" akaró személyek!!!

Konkrétan hol, merre jártál, hogy ilyen személyekbe botlottál? Hit Gyülekezete? Jehova Tanúi? Más egyéb felekezet (pl. baptisták?)

Esetleg még a római katolikusoknál tudok elképzelni viszonylag sok túl merev nézeteket valló személyt.

2023. márc. 15. 07:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi de mennyi gyengeelméjű, bugyuta, befolyásolható ember él ezen a sárgolyón... Nem csoda hogy ott tartunk ahol...
2023. márc. 15. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!