Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pokolra jutok? mit tanácsolsz?

Pokolra jutok? mit tanácsolsz?

Figyelt kérdés

katolikusnak vagyok keresztelve. és első aldozó is voltam. jártam sokáig hittanra, templomba. bibliát is kB 3X ki olvastam. az a helyzet, hogy biszexuális vagyok... a saját nememhez jobban vonzódok mint a csajokhoz.. hiába imádkoztam, mégse tudtam ebből kijönni. tudom hogy ez bün az Úr előtt! de még is így vagyok boldog. ha csajjal lennék, össze törne az életem. nem érezném magam boldognak. nekem így a jo, fiúval vágyok a boldog. de tudom ez bun, mert Isten asszonnyá és férfiúvá teremtette az embert és házasságot férfi s nő között hozott létre. utalatossag Isten előtt a biszex, homoszexualitás,

egyébként szeretem az Istent az én Mennyei Atyamat, meg fiát a Megváltó Úr Jézust. szeretek adakozni! szeretek másoknak segíteni! szeretem az ember társaim. nem bántok senkit. nem ártok senkinek. félek hogy Isten meg büntet és pokolra küld. mert Isten megtérésre hívja a homoszexuálisokat, biszexuálisokat, paraznakat. én tudom hogy bűn. de ha lemondanék róla, bele betegednék. pedig mondta a gyülekezet vezető rokonom, ha udvozulni akarok halál után és nem akarok Isten ellen lázadni akkor lekell mondanom erről! mert azzal hogy tudom hogy nem szabad lenne ezt tennem még is ezt teszem bűn és súlyos lázadás Isten ellen...

pedig én igy vagyok boldog, akár pokolra küld akár nem az Úr... a családom elfogadta, barátaim, nagyszüleim, ismerőseim, (egyébként férfiként, férfi ruhába járok, nem festem magam, ugyan úgy férfi cuccok vannak rajtam, férfiként viselkedek, nincs bennem nőiesség, csak férfiakhoz vonzodom)

2023. márc. 11. 20:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#19 Nemtudom mennyire környezetszennyező, viszont a képmutatásával elég sok embernek ártott. Például a marihuána fogyasztók illetve azok az emberek akik szeretnének füvezni csak legális körülmények között(pl.:én és még sokan mások), illetve a homoszexuálisok jogait teljes mértékben sárbatiporta a kereszténység szent zászlaja alatt, miközben ő nem füves, hanem drogos, nem egy meleg aki otthon a pasijával elvan csendben, hanem egy prájdos b*zi aki tömegorgiákra jár, mert megteheti, mentelmi joga van, de ebbe nem mennék mélyebben bele, mert ez a vallás rovat, nem a politika.
2023. márc. 13. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!