Mit tanácsolsz? Járjak gyülibe vagy éljem az életem ?
Figyelt kérdés
19f vagyok2021. dec. 19. 16:24
2/12 anonim válasza:
Ami neked lelkileg kényelmesebb. Járhatsz a gyülibe is, el is hagyhatod a vallást és a hitet, választhatsz másik felkezetet, hihetsz úgy is, hogy nem jársz sehova. Azt csináld, ami neked jó.
3/12 anonim válasza:
Mi az a gyüli?Az olyasmi lenne mint a gyűjtő?
5/12 anonim válasza:
Attól függ, mi vonz. Ha gyüliben nőttél fel, és kíváncsi vagy, milyen kint, próbáld ki, aztán ha nem tetszik, visszamehetsz. Ha nem voltál még sose gyüliben, próbáld ki azt, és ha nem tetszik, bármikor kiléphetsz.
9/12 KZitus válasza:
Szia
Nem dönthetünk helyetted. Az életviteledért te felelsz Isten előtt. Pál azt írta, „mindenki a maga terhét hordozza” Galácia 6:5
Nem hivatkozhatsz a számonkérésnél arra, más döntött helyettem, más tanácsa miatt éltem így, vagy úgy.
10/12 anonim válasza:
A kettő hol zárja ki egymást? Gyülekezetbe járás heti 1-2 órát vesz el.. marad még 166, amiben élhetsz:D Ez nem börtön, pusztán egy közösség azonos (vagy legalábbis hasonló) meggyőződésű, hitű embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!