Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kezdjek az életemmel...

Mit kezdjek az életemmel miután megtértem? 20F Úgy értem, hogy hogyan járhatnék el úgy, hogy az Istennek tetsző legyen?

Figyelt kérdés

Habár már a megtérésemen túl vagyok úgy igazán mégsem sikerült mit kezdeni az életemmel miután "letudtam" az érettségit.

Mit ír a Biblia ezzel kapcsolatban?

Hívő emnerként mit kezdjek az életemmel?

Az egyetemre menés az oké?

Vagy hogyan tudnék ebben a leghelyesebben eljárni?

Mit mondd a Biblia ezzel kapcsolatosan?

Isten szabad kezet ad ebben vagy van valami konkrétum?

2023. márc. 4. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egyetemmel önmagában semmi gond nincs. Isten nem mondta meg, hogy milyen munkát végezzünk, vagy mit tanuljunk, csak azt, hogy amit teszünk, azt az Ő dicsőségére tegyük.
2023. márc. 4. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Foglalkozz önismerettel, meditálj, gondolkozz. Élj a lehetőségeiddel és hagyd, hogy isten vezessen és te is ráérezz a materiális utadra( is).
2023. márc. 5. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Mielőtt elköteleznéd magad bármi mellett, csináld meg az El Camino zarándoklatot, hogy hálát adj Istennek. Ez a magányos zarándoklat remek alkalom lesz arra is, hogy elgondolkozz azon hogyan tovább az életben.
2023. márc. 5. 13:47
 4/7 KZitus ***** válasza:

Szia

Egy ötlet: "Mit kezdjek az életemmel?" - film. Timóteuszról szól.

w.org/hu/konyvtar/videok/#hu/mediaitems/VODMoviesModernDay/pub-ivyf_1_VIDEO

2023. márc. 5. 21:00
 5/7 KZitus ***** válasza:
2023. márc. 5. 21:01
 6/7 KZitus ***** válasza:
a 4-es hozzászólásban küldött link nem jó
2023. márc. 5. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! A megtérés lényege nem az, hogy mit csinálj és mit ne csinálj, hogy Isten jobban szeressen, hanem az egész megtérés nem más mint elmemegújítás. 😊 A jócselekedetek, erények azok gyümölcsök. Neked csak annyi "dolgod" van, hogy Istennel legyél, Rá figyelj a napjaid folyamán és minden nap tölts külön időt Vele. A többi majd jön magától.
2023. márc. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!