Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények milyen zenéket...

Keresztények milyen zenéket hallgatnak?

Figyelt kérdés

Szoktatok hallgatni mindenfélét? Akár rock, rap, pop, és tényleg jöhet bármi? Vagy csak dicsőítő zenék és kész?

Persze az adott műfajon belül is van különbség zene és zene között, meg hát figyelembe vehetjük mondjuk azt is, hogy mondjuk az adott számban vannak e trágár kifejezések stb..

De mégis kíváncsi vagyok, hogy szerintetek keresztényként mennyire oké hallgatni mondjuk egy Avicit, Hooliganst vagy mondjuk egy Acdc-t esetleg linkin parkot.

2023. márc. 3. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Rockot főleg. Miért? xd
2023. márc. 4. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Tisztelt kérdező! A "keresztény" szó egy gyűjtőnév, hiszen sokezer egymásnak ellentmondó egyház van és gyakran jelentős eltérés van közöttük.
2023. márc. 4. 07:06
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Rockot, metált, jazzt, bluest, klasszikust. AC/DC-t szeretem, voltam is koncertjükön. Most nyáron Rammsteinre megyünk.

Ezektől a mai "dicsőítő" zenéktől én személy szerint a falnak megyek. Ha egyházi zene, akkor abból csakis a klasszikus egyházzenei műveket. Énekkarban is éneklek, ott is ezeket szoktuk tanulni.

2023. márc. 4. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
2023. márc. 4. 10:59
 5/7 NTBS ***** válasza:
Pintér Béla.
2023. márc. 4. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Kicsit keményebb:

[link]

2023. márc. 4. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát mindent kivéve dicsőítő zenét, az kva kellemetlen.
2023. márc. 4. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!