(1Korintusz 6:12) 12 Mindent szabad nekem, de nem minden hasznos. Mindent szabad nekem, de nem fogom hagyni, hogy bármi is irányítson.
A Tanúknak megvan a Biblia versek helyes értelmezése, a Jézus által kinevezett hű és bölcs szolgától.
Ismerjük és tudjuk, hogy vannak akik mást tanítanak, vagy hasonlót.
ezért ha valaki meg is nézi, mérlegelnie kell, mennyire van összhangban Isten szavával, és Tanításával.
"ezért ha valaki meg is nézi, mérlegelnie kell, mennyire van összhangban Isten szavával, és Tanításával."
Mármint az őrtorony tanításával.
2
Sajnálom, hogy csak ez tudtad ebből leszűrni.
Az biztos, hogy nem tiszta a szívűk...
A boldog mondásokból csak a boldogok a szelídek, mert öröklik a földet Igét értik és magukévá is teszik....félrevezetve a hívőket, hogy mit jelent...
Ne, hogy megtérjenek Jézus Krisztushoz ...
Csak a lényeget foglaltam össze :)
Értem én, hogy a te istened az őrtorony, de biztos célba vezető, ha minden egyes megnyilvánulásoddal közvetve vagy közvetlen más hívőket, más felekezeteket degradálsz? Nem lehet, hogy ez a fajta arrogáns elitizmus csak nagyobb ellenszenvet szül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!