Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ahhoz, hogy a hús kósernek...

Ahhoz, hogy a hús kósernek számítson, elég, ha a "technikai" előírásokat tarják be, vagy a vágást is zsidó embernek kell végeznie?

Figyelt kérdés
Tehát, egy vágással, teljesen kivéreztetve, kábítás nélkül stb.

#kóser vágás
ma 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan mindig lennie kell egy zsidónak a vágóhídon, magát a vágást az előírások szerint végezheti gój hentes, mészáros.
ma 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
ma 14:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!