Keresztény fiatal felnőttként, mielőtt elalszom, miért látok a filmekhez hasonló szörnyeket,,ördögöket" bevilanni, még csak félálomban sem vagyok?
Figyelt kérdés
Esetleg más is tapasztalt hasonlót??? Szóval ördögök arcát látom egy-egy pillanatra, mielőtt elalszom....2023. febr. 26. 21:33
1/19 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Ha szarvas patás ördögökre célzol, meg nyugtatlak hogy a vallásod íratai alapján sincsenek ilyenek, igy te csak képzelödsz, nem szálnak meg, meg ilyesmik.
2/19 anonim válasza:
Minden, ami az emlékeidben elraktározódott kép, az felvillanhat, sőt az egyes elemek véletlenszerűen kombinálódhatnak is.
4/19 anonim válasza:
Kapcsold ki a TV-t, vagy az M1-ről kapcsolj el.
5/19 A kérdező kommentje:
3- igen hasonlók
2023. febr. 26. 22:09
6/19 A kérdező kommentje:
Értem, de miért pont ilyeneket ,, látok"?
2023. febr. 26. 22:10
7/19 anonim válasza:
Próbálj meg kikapcsolódni. Küldök hozzá kellemes zenét.
(nekem 1 perc 47 másodperctől kezdődik a kedvenc részem, de az egész számot javaslom...)
8/19 anonim válasza:
Nem vicc!
Mentális bajod van. Komolyan, ha nem trollkédés, akkor keress dokit!
9/19 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen,mikor meditáltam. Hasonló lények,meg ufo szerű arcok. Abba is hagytam,azóta csak ritkán látom pillanatokra
10/19 anonim válasza:
Amivel az elalvás előtti 1 órában foglalkozol, az fog eszembe jutni elalváskor is. Ne nézz hülyeséget elalvás előtt, hanem valami kellemes dologgal kösd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!