Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos vagy nem vallási...

Vallásos vagy nem vallási értelemben volt Krisztus óta olyan személy aki hasonló dolgokat csinált (felemelkedett mesterek, bölcsek, szentek stb.), bárki?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha jobban belegondolsz nem csinált semmi extrát. Gazdag államférfinak kellett volna születnie vagy törkény nőnek, úgy izgalamsabb lett volna a történet.
2023. febr. 18. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Bár sokan nem fognak hitelt adni annak amit írok, de "sokan" voltak és vannak jelenleg is.

Amit Jézus végrehajtott, -áthatolt a fátylon, visszanyerte a teljes lélekemlékezetét, teljesen lebontotta az "Én"-t, ilyen mértékű sikert lehet kevesen, vagy talán senki nem ért el, ezt nem tudom megítélni.

Pl a Dalai Láma már tizen-sok élet óta folyton visszaszületik és bár rég elmehetne, amíg ez a ciklus zajlik, itt marad velünk és segít.

Damo, a bodhidharma szintén nagyon magas szintű megvilágosodott mester volt.

Sok olyan út van, akik nem rivaldafényben tanítanak, sokan évezredek óta töretlen tanító láncban, az összes korábbi mester aktív felügyelete mellett.

Én egy sokezer éves keleti utat járok, a mesterem szerint több mint 7000 éve töretlen az átadási lánc, és sok olyasmit láttam, amit elmesélni sem érdemes, mert hihetetlen lenne. Ezeket a dolgokat nem is szokták csak zárt tanulói körökben bemutatni és gyakorolni, ez része ennek a világ szabályozásának ,"közmegegyezésének".

Úgy gondolom hogy Jézus is csak a tanítványoknak mutatta meg ezeket, oktatási célból, hogy a függöny mögé nézhessenek,

Szerintem sokan tudják, -bár maguk sem értik- de tudnak szólni Jézushoz, és érzik, látják, tapasztalhatják is adott esetben. Ez teljesen rendben van, az akinek korábban nem volt neve, de miután leszületett ide, és a Jehoshua nevet kapta, jelenleg két szinttel az emberi szint felett a bölcsesség leckéit tanulja/tanítja. Szívesen válaszol a hívásokra, és vissza fog jönni segíteni, miután véget ér a ciklus.

Ezt az én mesterem is "tudja", ha bajban vagyok gyakorlás közben, azonnal itt van és segít, bárhol is van épp a világban.

Ez pl több spirituális úton belépési feltétel a mester szint eléréséhez, hogy a lelke egy időben több helyen is tudjon lenni.

Ez tudom furcsán hangzik de csak mert a köztes anyag hiányzik a lélek tulajdonságaira, a lélek fejlődésére, szintjére vonatkozóan a megértéshez.

2023. febr. 18. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Rengetegen. Most is több száz olyan ember van, akik kiemelkedtek szintjüket tekintve e dimenzióból és számos van, aki már nem ember, csak emberi testben van. De jézus még így is egy másik szint. A ma élő legbölcsebb ember is erősen el lenne maradva tőle, ha ma élne.

Szentnek lenni nem nagy cucc, felemelkedettnek lenni sem olyan hatalmas kivételesség. Viszont hogy krisztus átjárjon, amikor akarod, az már durva, na meg a krisztusi alap, ami jézusnak volt. Kemény kemény. :))

Az utóbbi 2000 évet nem tudom. De hogy most élnek a bolygón ilyenek, az tuti.

2023. febr. 19. 05:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Megint mint mindig minden fórumon bárhol a neten szerintem itt is sokan felsőbbrendűnek érzik magukat és szerintem aki ezt az oldalt olvass az nem érte el ezt, csak a "média" szól belőle:

Azokat nevezzük Felemelkedett Mestereknek, akik a testvériség legfelsőbb céljaival az Isten-Atya vezetése alatt egyesültek, és az égi seregeket is vezetik, és akik még a fizikai életükben nagyban hozzájárultak a tanításokhoz, tudományokhoz, művészetekhez és gazdaságokhoz minden nemzetben és minden időben, valamint, akik a megtestesülés után is folytatják az emberek lelkesítését.

2023. febr. 19. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Mohamed, ő Krisztus után született a (10) 600-as években.
2023. febr. 19. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:

"Azokat nevezzük Felemelkedett Mestereknek, akik a testvériség legfelsőbb céljaival az Isten-Atya vezetése alatt egyesültek, és az égi seregeket is vezetik"

Ez csak a te kifacsarodott elképzelésed-megértésed, rengeteg felsőbbrendűséggel átitatva. "(Mi)azokat nevezzük..."

Istenem.....

2023. febr. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!