Ha egy szentelt ostyát börtönbe zárunk, akkor azzal lényegében Krisztust ejtettük fogságba?
Attól függ.
Ha ostyáknak való börtönbe zárod - létezik egyáltalán börtön ostyáknak? -, akkor is speciális börtön kell, hogy a szentelt rész ne tudjon elillanni idővel.
Ha van ilyened és sikerül bezárni anélkül, hogy közben megtérnél... Akkor elmondhatod, hogy börtönbe zártad Krisztus testének egygoogolquadriplexednyi részét.
Szia Lucifer-666!
Én azért többre tartalak téged annál, hogy ilyen ostoba kérdéseket tegyél fel. Te is tartsd magad sokkal többre és értelmesebbre!!!
Nincs olyan, hogy szentelt ostya, meg a kenyérből szent ostya lett stb. az ostyának semmi köze Jézus "testéhez" valamint az "Úrvacsorához"!!!! Ez a katolikus vallás által kitalált rémálom és agyamentség!!!! Foglalkozni sem érdemes vele, felesleges időtöltés.
A válaszodból látszik, hogy tényleg nagyon sokra tartod lucifert :(
Én inkább Krisztust tartom sokra, aki azt mondta, hogy "Vegyétek és egyétek, ez az én testem!"
Hát, Lucifer... én inkább azt mondanám, hogy ilyen kérdést akkor se írj ki, ha teljesen rosszul érzed magad.
Te ennél sokkal többre vagy képes.
#3#: "A válaszodból látszik, hogy tényleg nagyon sokra tartod lucifert :(
Én inkább Krisztust tartom sokra, aki azt mondta, hogy "Vegyétek és egyétek, ez az én testem!" "
Ne keverjük a szezont a fazonnal! Nem tartom többre emberként mint Jézust. Egyszerűen csak bele látok, és tudom, hogy van egy problémája amin nem tudja túl tenni magát és nem tudja a helyére rakni a dolgokat és eseményeket esetleges személyes sérelmeket. Röviden és szűken ennyi! Már korábban is írtam és jeleztem, más hozzászólásoknál ugyanezt, de nem igazán akart nyitni ez irányban!
#7#: "úgy tűnik, téged kevésbé érdekel, amit Jézus tanít."
Mire gondolsz pontosan, ezt nem tetted egyértelművé!!!!
Dehogynem, teljesen egyértelművé tettem, nézd, ezt írtam:
Én inkább Krisztust tartom sokra, aki azt mondta, hogy "Vegyétek és egyétek, ez az én testem!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!