Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha meghalok és a mennybe vagy...

Ha meghalok és a mennybe vagy a pokolba kerülök, akkor ott melyik ruhámban leszek és milyen idősen?

Figyelt kérdés

Jó, tudom, hogy a testem nem kerül oda, csak a lelkem, de honnan fognak felismerni a rokonaim és barátaim? Mert van aki a gyerekkori kinézetemet ismerte és a mostanit nem, és van aki a gyerekkorit nem, csak a mostanit. De ha a testem nem lesz ott, akkor a lelkemet honnan ismerik majd meg?

Illetve a képeken mindenhol ruhában ábrázolják a mennybe jutott embereket. No de akkor melyik ruhámba leszek. Vagy ha a pokolra jutok, akkor hogy fognak megfőzni, ruhástól? Vagy esetleg lehetek szabadon, meztelenül is? Csak mert én legszívesebben úgy lennék.

tegnap 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Ezt sajnos nem tudom, mert még nem voltam egyik helyre sem, de ígérem ha elmegyek, akkor te leszel az első kérdező akinek ezt elmondom
tegnap 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
18%
*természetesen személyesen😂♥️
tegnap 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

A lelked természetesen nem éli túl a testedet.

Így tehát a tested a temetőbe kerül, a lelked pedig elvész.

Egyszerűen megszűnik létezni.

tegnap 17:48
 4/4 Jégszív ***** válasza:
No comment...
tegnap 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!