Poén lenne baratnőm esküvvőjére menyasszonyi ruhámba menni amit esküvvőmön hortam?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 12:52
2/13 Kólauborkával válasza:
Mivel az ö esküvöje lesz, így mindenképp megkérdezném elötte öt mit szól hozzá.
3/13 anonim válasza:
Nem, ne te akarj a figyelem központjában lenni más esküvőjén
4/13 anonim válasza:
Ő csak addig lenne a barátnőd szerintem, bár ennyi ésszel nem is értem hol találtál magadnak barátnőt, mikor nekem évek óta nincs,pedig normálisnak gondolom magam. Minimum egy fikusz szintjén mozog akinek ilyen eszébe jut.
5/13 anonim válasza:
NEM, oltári nagy balhé lenne belőle!!
Még összekevernének benneteket és nem tudnák, hogy ki a menyasszony..., a barátnőd meg megharagudna - ez nem poénos egyáltalán, sőt!
6/13 anonim válasza:
Én a barátnőd helyébe hazaküldenélek, ha úgy jelennél meg.
7/13 anonim válasza:
Ez nem poén. Ezzel azt éred el hogy mindenki idiótának fog nézni és elég kellemetlen szituációt hozzol létre.
9/13 anonim válasza:
Ez szerintem egy troll kérdés, viszont ha nem akkor szerintem engedd el szegény lányt, nincs szüksége ilyen barátnőkre,aki elcseszné élete egyik legfontosabb napját. Nem is értem hogy egy felnőtt nőnek hogy juthat ilyen eszébe.
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem sokan értenék a viccet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!