Hogyan kérjem meg, hogy készíthessünk ilyen képet?
Sziasztok.
Szóval egy nagyon jó ismerősünk meghívott minket az esküvőjére. ( ő a menyasszony)
Azt találtam ki, csinálhatnánk egy olyan fényképet, ahol a hátára felugrok.
Szerintem aranyos és szép is lenne.
Hogyan kérjem meg erre, hogy így legyünk egy fényképen?
17L
Miért akarnál ilyet?
Már nem azért, de az esküvőmön én nem ismerős (félidegen) lányokat szeretnék a hátamon cipelni. Az az én napom, hadd legyen az, amit én szeretnék.
Mit szívsz, én is kérek belőle 😨
Nem akarom elhinni hogy ez a mai fiatalság értelmi szintje, és nem csak trollkodtok. Elképesztő hülye kérdések vannak.
Mondd már meg, mi lenne ebben aranyos és szép? Egy menyasszony, a gyönyörű ruhájában és a megcsinált hajával biztos arra vágyik hogy egy idétlen tinilány lógjon a hátán? Mivan?!
Lehet el se bírna, kifejlett nő vagy 17 évesen (testileg). Agyilag, hát úristen.
Ha meg is engedné valamilyen furcsa perverziója okán, két dolog történhet, akár egyszerre is.
1. A tűsarkú cipőben kibicsaklik a lába, elestek mindketten.
2. Összekoszolod a ruháját a cipőddel, főleg ha abroncsos a ruha.
Ezek a ruhák ráadásul csúsznak is, meg sem tudna tartani, te pedig nem tudnál úgy kapaszkodni. Ígyis úgyis kib@... gáz lenne a végeredmény.
De ha mégis megkérnéd: Klári, szeretnék egy olyan képet, amin felugrok a hátadra! Lehet? Leveszem a cipőmet, hogy ne koszoljam össze a ruhád, és már szóltam a vőfélynek, hogy hozzon előre hidegvizes borogatást a bokádra.
6-os, na ez az. Mégha, tegyük fel, olyan laza lennék aki egyébként fotóztatja magát ilyen gyerekes stílusban, az esküvőmön kizárt lenne.
Félnék hogy tönkreteszi a hajam, elszakítja a ruhám és a nyakláncom, összekoszol, esünk egy nagyot és eltörik a bokám.
Gyakori a pántnélküli ruha, mert nagy divat évek óta, esélyes egy jó kis villantás is mert a bugyuta kiscsaj lerántja rólam.
De egyébként csodás látvány lenne egy meggörnyedt menyasszony, hátán egy 17 éves lánnyal.
Nem normális az aki szerint ez aranyos és szép (a kedves kérdező).
Tehat ahhoz, hogy te nagyon vicces es eredeti, netalan szexike legyel, pont kapora jon egy eskuvo, es a menyasszony mint biodiszlet, hulyet csinalna magabol elete nagy napjan.
Juj, hogy is lehetne megkerni ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!