Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kérjem meg, hogy...

Hogyan kérjem meg, hogy készíthessünk ilyen képet?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval egy nagyon jó ismerősünk meghívott minket az esküvőjére. ( ő a menyasszony)

Azt találtam ki, csinálhatnánk egy olyan fényképet, ahol a hátára felugrok.

Szerintem aranyos és szép is lenne.

Hogyan kérjem meg erre, hogy így legyünk egy fényképen?

17L

2020. júl. 8. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
En nem engedném, hogy esetleg ossze piszkoljak a ruhámat pedig en tényleg laza es viccelodos típus vagyok
2020. júl. 8. 18:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Jellemző, ha fiatal ember tesz fel itt kérdést, azt leszólják és kioktatják. Nem is számítottam másra.
2020. júl. 8. 20:39
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Én 19 éves lányként is ostobaságnak és bunkóságnak tartom. Valaki esküvője ne a te ökörködésedről szóljon.
2020. júl. 8. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Komolyan nem érzed mennyire gáz ez az idióta ötleted?!

Hogy az istenbe tapsikolna ehhez bárki?

Elképesztő amiket a korosztályod kérdez.

Tegnap töröltek egy hasonlóan idióta kérdést, azt is egy tini írta. Nem ilyen témában mint a tied.

Nem akarom elhinni hogy nem unalmadban írtad hogy provokálj. Ritka nagy baromság.

Illetve ha igaz is lenne, nem itt kérdezősködnék, hanem simán meg merném kérdezni a "nagyon jó ismerősömtől" hogy mit szólna hozzá.

A válasz borítékolható. Senki nem akarna így lealjasulni élete napján.

2020. júl. 8. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
8-asnak igaza van. Provokatív kamukérdés, mindig más szereplőkkel kiírva. Hát élvezz el a tudod kinek a hátán.
2020. júl. 8. 20:59
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Baz+,nem azért szóltunk le,mert fiatal vagy. Ha 30 éves lennél,akkor is ugyan úgy leszoltunk volna.

2020. júl. 8. 21:02
 17/21 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy ennyi életed van.

2020. júl. 8. 21:04
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

"#16

Sajnálom, hogy ennyi életed van."

Én pedig azért sajnállak,mert a kérdésed egy 7-10 éves gyerek értelmi szintjét súrolja.

Egyébként miért is sajnálsz?

2020. júl. 8. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Csak egy srác, ne törődj vele. Nem elég hogy retardált, még be is van baszcsizva, mert mindannyian leszóltuk, de néhányunknak véletlenül zöldet nyomott 😂 (ő a 66%-os)
2020. júl. 8. 21:30
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

Aha, és milyen öltözékben tervezed ezt kivitelezni?már innen is tudni hogy csak kamu provokáció.

Biztos hogy nem farmerban leszel.akármilyen hosszúságú is a szoknyád, széttett lábakkal akarsz lógni a menyasszonyon?

Ízléses.

2020. júl. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!