Hogyan kérjem meg, hogy készíthessünk ilyen képet?
Sziasztok.
Szóval egy nagyon jó ismerősünk meghívott minket az esküvőjére. ( ő a menyasszony)
Azt találtam ki, csinálhatnánk egy olyan fényképet, ahol a hátára felugrok.
Szerintem aranyos és szép is lenne.
Hogyan kérjem meg erre, hogy így legyünk egy fényképen?
17L
Komolyan nem érzed mennyire gáz ez az idióta ötleted?!
Hogy az istenbe tapsikolna ehhez bárki?
Elképesztő amiket a korosztályod kérdez.
Tegnap töröltek egy hasonlóan idióta kérdést, azt is egy tini írta. Nem ilyen témában mint a tied.
Nem akarom elhinni hogy nem unalmadban írtad hogy provokálj. Ritka nagy baromság.
Illetve ha igaz is lenne, nem itt kérdezősködnék, hanem simán meg merném kérdezni a "nagyon jó ismerősömtől" hogy mit szólna hozzá.
A válasz borítékolható. Senki nem akarna így lealjasulni élete napján.
Baz+,nem azért szóltunk le,mert fiatal vagy. Ha 30 éves lennél,akkor is ugyan úgy leszoltunk volna.
Sajnálom, hogy ennyi életed van.
"#16
Sajnálom, hogy ennyi életed van."
Én pedig azért sajnállak,mert a kérdésed egy 7-10 éves gyerek értelmi szintjét súrolja.
Egyébként miért is sajnálsz?
Aha, és milyen öltözékben tervezed ezt kivitelezni?már innen is tudni hogy csak kamu provokáció.
Biztos hogy nem farmerban leszel.akármilyen hosszúságú is a szoknyád, széttett lábakkal akarsz lógni a menyasszonyon?
Ízléses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!