Rakhatott az exem a ruhámba vagy az autómba valami gps jeladót? Folyton tudja, hogy hol vagyok. Létezik ilyen? 24 L
Figyelt kérdés
jan. 21. 10:08
1/20 anonim válasza:
Az autódba simán, a ruhádba bajosabb.
2/20 anonim válasza:
Vagy ami még valószínű, hogy a telefonodon van valami alkalmazás, ami megosztja a poziciódat vele.
3/20 anonim válasza:
Ez amúgy nem büntetőjogi kategória, ha engedély nélkül valakit lekövetsz?
4/20 Morzsi007 válasza:
Telefonodon helyzeted megosztása.
Esetleg Airtag féle eszköz a kocsiban.
5/20 A kérdező kommentje:
Telomon a gpst ki szoktam kapcsolni. Így is lehetséges?
jan. 21. 11:03
6/20 Szirty válasza:
Rakhatott, de ebből nem tudhatja biztosan hogy te hol vagy, csak azt hogy a ruhád és az autód hol van. vagy egész pontosan a jeladó.
Ha meztelenül gyalog jársz, nem fogja tudni hol vagy. :)
7/20 A kérdező kommentje:
Valószínű az autómba rakott. Én hogy tudnám megtalálni hol van?
jan. 21. 11:10
8/20 anonim válasza:
Egy ruhában elég nehéz lenne megoldani, hogy ne vedd észre, az akkuja sokáig bírja és még a mosást is túlélje.
Autóban viszont könnyű elrejteni. A burkolat alatt szinte bárhol elfér, az autó áramforrásáról gyakorlatilag örök ideig elmegy.
Az akkura és a biztosítéktáblára néznék rá, hogy van-e ott valami gyanús, utólagosan bekötött vezeték.
A tárolórekeszeket, zsebeket, kesztyűtartót is átnézném, hogy nincs-e valami nyomkövető kütyü, pl. a már említett airtag.
9/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy korábban állítottál be helymegosztást, vagy ő titokban? Én átnézném azokat az appokat (pl. tudtommal Viber), ahol van ilyen.
10/20 anonim válasza:
Elvileg van telefonra airtag nyomkövető észlelő app,-az Apple támogatásával- ami észleli ha veled együtt mozog egy olyan airtag ami nincs a te telefonodhoz társítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!