Rendeltem egy gamer gépet,viszont kaptam egy értesítést, hogy a csomagoláson sérülést találak?
Figyelt kérdés
2 nap mulva jon a csomag, viszont most igy nem tudom mire számítsak, a GLS hozza a csomagot... mi a teendő, ha károsult a gép, és milyen károkra számithatok, mire figyeljek oda, és mennyi eséllyel sérült?dec. 30. 23:05
2/11 A kérdező kommentje:
Semmit mivel nem lehet el érni
dec. 30. 23:09
3/11 anonim válasza:
Ha meg se próbáltad, akkor nyilván nem.
4/11 anonim válasza:
Ne vedd át. Menjen vissza a feladónak, ellenőrizzék ők, vagy küldjenek másikat.
5/11 anonim válasza:
És ezt tényleg a GLS küldte vagy csak egy csaló?
6/11 A kérdező kommentje:
Tényleg mivel alkalmazáson keresztül követem a csomagot, hivatalos oldalról rendelve...
És ott írja hogy sérült a csomag
dec. 31. 00:58
7/11 anonim válasza:
Akkor ne vedd át a csomagot és jelezd a problémát a webshopnak.
9/11 anonim válasza:
Kérdezd meg Magyar Pétert, mert ő szexi.
10/11 anonim válasza:
Ebben az esetben kárjegyzőkönyvvel fog érkezni a futár, te pedig kérheted a küldemény tételes átnézését, és még ekkor is megtagadhatod az átvételt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!