Szerintetek én melyik valláshoz tartozom?
Sziasztok! (^-^")
((ELŐRE LESZÖGEZEM, HOGY SENKIT NEM SZÁNDÉKOZOK MEGBÁNTANI!))
Reformátusnak vagyok keresztelve, és már konfirmáltam is :/. Mégsem érzem valahogy magaménak ezt a vallást. :((
Szerintem a keresztyén/keresztény vallások olyan ítélkezőek és merevek. ("Akinek nem inge...")
Valamint, hiszek a reinkarnációban (lélekvándorlásban) és nem hiszem, hogy a mennybe "megyünk" halálunk után, sokkal inkább újból születünk. Hiszen "a test a lélek tükre", vagyis a lelkünkre épül fel a testünk. A lelkünk mindig megmarad, még halálunk után is. :D
Nem szeretnék csak magam elé látni, mindent megszeretnék ismerni, és már az is az eszembe jutott, hogy talán Buddha,Krisna,Isten stb. ők egy személy...de ez tényleg csak egy elmélet. ://
Hiszem azt is, hogy önmagunkat kell megtalálni és nem másoknak felelni meg.Szeretek elkapcsolódni egy kicsit a világtól, ilyenkor meditálok/jógázok.
((Szeretem a füstölők illatát, az ásványokat, a növényeket (kedvenc virágom a levendula:)),az erdőt, az állatokat.))
--->remélem ez valamiben segít.
Sokat gondolkodtam, hogy mégis én hova 'tartozom', de az is egy megoldás, ha tőletek kérdezem meg!
Netán, ha valakinek van valami ötlete várom 'lentre' vagy privátban! (^v^)
Előre is nagyon szépen köszönöm!<3
Látom megjelölted #iszlám-ot, nos ahhoz hogy muszlim légy, minimum feltétel, hogy kizárólag egyetlen Istenben szabad hinned, és Mohammedet Isten prófétájának kellene tartanod. Továbbá el kéne fogadnod a Koránt Isten szavának.
De sztem rossz úton jársz, ha másoktól várod, hogy meghatározzák a Te vallási identitásodat. Ezt Neked kell megtenned, hiszen a Te életed és a Te felelősséged.
Én Jézus Krisztus tartozom, a Menny az otthonom...
Ő az Út, az Igazság és az Élet.
Őt keresd !
Az Iszlám nem vallja a reinkarnációt. Az evilági életünk próbatétel, ennek megfelelően ha kiérdemled akkor a Feltámadás Napját követően a Kertbe kerülsz, ha viszont hitetlenül élsz, vagy gonosz módon akkor a Tűz vár.
Egyedül a mártírok tudnak visszatérni a halálból, azért hogy esetenként háború idején újra segíteni tudják a muszlimokat.
Hát az iszlám az irásod alapján nem a te vallásod, mert a mihitünk szerint ha meg halsz, halott is maradsz a "feltámadásig". És a keresztényeknél is igy van.
Szoval vagy buddhizmus vagy hinduizmus.
Szeretnél tovább reinkarnálodni, vagy meg akarod törni a reinkarnácios köröd?
Nem azért jelöltem meg az iszlámot még mindig, hogy én biztosan az vagyok. Csak azért, hogy így hátha több emberhez is eljut ez kérdés!
Elnézést a félreértésért.
#5 Még nem szeretném megtörni a reinkarnációs köröm.
Így több mindenben lehetek részes. (gondolom érted^^)
#2 Köszönöm, sokat segítettél.
Odaírtam, hogy, ha megbántok ezzel valakit (/ha valaki sértődékeny) ne olvassa el!
Elég szűk a látóköröd. ://
"Még nem szeretném megtörni a reinkarnációs köröm.
Így több mindenben lehetek részes."
Akkor a buddhizmus nem a te asztalod, mert ott meg akarják törni a kört ugyanis "az élet szenvedés" vagy "értelmetlen".
Szoval a négy közül a hinduizmussal foglalkoz.
KERÜLD A KÁLI KULTUSZT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!