Mit gondoltok azokról a keresztény emberekről aki azt állítják, hogy beléjük már szállt bele a szentlélek, meg voltak látomásai?
Találkozott az élő Megváltóval, Jézus Krisztussal. Kapcsolata lett Ö általa Mennyei Atyával.
Úgy szoktam értelmezni ezt a kapcsolatot, hogy Isteni szoftvere van az embernek. Nem Istentelenül lètezik itt a földön, hanem Jézussal együtt járja végig a földi útját.
Áldás!
Üdv!
Néhány éve én is kinevettem őket. Hülyének néztem ezeket az embereket. Nem hittem Istenben stb stb. sőt.... Ez az igazság. Majd olyan dolgokat láttam, amit ha más mesél, akkor nem hiszem el. Szoktuk mondani nagy mellénnyel , hogy hiszem ha látom. Na én láttam és már hiszem. Nem mesélem el, hogy mit mert egyből jönnek a 2bites szipus, drogos poénok.
Hali
Kár, hogy nem meséled el!
Na,mert ha nekünk lehetett, nekik is hadd lehessen.
A kegyelem mindent felül tud írni.
Szeretjük a 2biteseket is 😍😇
Én ismerem személyesen is a lányt. Megbízható és őszinte.
Miért ne lennének igazak a látomásai?
Isten ma, holnap és örökké ugyanaz. Ha 2000 évvel ezelőtt adott látomásokat az embereknek, akkor miért ne adna ma is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!