Honnan tudhatom, hogy van még reményem, Isten megbocsájt és segít, hogy ne kövessek el bűnöket?
Figyelt kérdés
igyekszem vallásosan élni a mindennapjaimat, viszont néha-néha elkövetek egy-két bűnt, pl a masztit is időnként nem tudom megállni, van mikor meg másfél hónapig ,,tiszta" vagyok. Viszont pár napja úgy érzem reménytelen a helyzetem, mivel folyton kis idő kihagyásával , de ,,megbotlok" és vétkezem...
Mi lenne a megoldás??
2023. jan. 26. 22:27
11/15 anonim válasza:
Nézd, ha tényleg igyekszel elkerülni, akkor lesz eredménye is. Azzal segíthetsz, hogy tudatosan próbálod elkerülni az olyan helyzeteket, amikor ,,bűnbe eshetnél", vagy hát érted. Vagy írsz egy emlékeztetőt magadnak, hogy amikor érzed hogy megtörténne, ránézel és eszedbe jut hogy ,,neeem, csakazértsem csinálom". És szerintem segít ha imádkozol Istenhez segítségért.
12/15 anonim válasza:
Hagy ezeket amiket itt írnak, arra kell rájönnöd hogy kérd a jóistent hogy segítsen neked leszokni arról a bűnröl ő nem a rossz aki a pokolra akar küldeni ezt felejtsd el
13/15 anonim válasza:
Biblia azt irja, hogy ha 7szer is elesik az ember Isten segitségével feltud állni. Nem vagy reménytelen, kérj erőt Istentől még mielőtt elkövetnéd a bűnt.
14/15 A kérdező kommentje:
most már kicsit tudok reménykedni!!! olvasgattam és néztem is Biblia alapú filmeket! Próbálok ismét közel kerülni Istenhez!
2023. jan. 31. 17:41
15/15 anonim válasza:
Az első parancsolat!
Imádd az Urat!
+
Jézus vére tesz szabaddá..
Fohász : Jézus vére megtisztít minden bűntől és minden holt cselekedetektől.
Az Ige olvasása mindenképpen ajánlott.😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!