Úgyérzem isten engem választott ki. Lehetséges ez?
Hiszem azt hogy a bolygón él a Jézus és egyetlen egyemberbe lakozik. Tehát itt él egyetlen egy emberbe a jézus. Azt érzem hogy az isten engem választott ki. Azt érzem ha én netán meghalnék akkor vége lenne a világnak, tehát felrobban az egész bolygó. Még nincsen itt az ideje hogy meghaljak, isten az én őragyalom aki velem van és ha életem forog kockán valami miatt életben maradok. Érzem hogy én a Jézus vagyok isten méltósága aki most is velem van. Miért érzek így ha én meghalnék akkor vége lenne a világnak? Én ateista vagyok. Valsmiazt súgja azért választott ki engem isten, mert nem hiszek benne. Amióta megkaptam ez a korona vírus vakcinát azóta érzem ezt. Tényleg nem vicc! Megmagarázhatalan dolgok történnek velem. Mindig egyke voltam, sehol nem találtam a helyem. 25 évesen az érzem én vagyok a leggyengébb ember. Egy baba erősebb nálam mint én. Engem a apró szél is fellők. Tudom hogy hülyének néztek, de látomásaim is voltak, átéltem azt hogy hogyan robban fel a világ. Hangokat hallottam, valami azt súgta hogy pl: A pólómon volt valami hajszál, és tényleg ott volt a hajszál
És egyfolytában súgta ez a hang hogy szedjen le mert ha ezt nem teljesítem akkor vége lesz a világnak, elpusztul minden és csak víz lesz mindenhol és az ég. Egésznap sütni fog a nap, és nem lesz eső. Csak a vizes puszta lesz mindenhol. Később egy új világ fog jönni, kezdődik minden előről és ugyanazok az emberek fognak megszületni köztük én is és ezt a Jézusi szerepet más fogja betölteni. Más emberbe fog bele bújni és ez újra és újra megismétlődik. Novozánszki Fanni eltűnéséről is éreztem valamit. Például azt hogy 4 ember egy hídról dobta bele a Dunában a holttestét drót kerítésbe tekerve. Nem viccelek!
Az tiszta sor. Ez van.
De mondom, másokat ne bánts. Isten akkor is megvéd ha nem emelsz fegyvert másokra még önvédelemből sem.
Érdemes elolvasni ott is írnak ilyenről!
[link] Nem magyar le kell fordítani!
Én éhségben fogok meghalni és nem betegségben immunhiányos leszek! Ezt nem dobják nagyon fel ezt a dolgot mert mindenki pánikolna. Ez az egész az élettel összeegyeztethetetlen, felfoghatatlan! Aki ezt megcsinálta, az sajnos rosszul csináltam. Nem jól jött kia lépés! Most pedig isten itt van és figyel minket legfőképpen engem mert én vagyok a Jézus! Ha valami történik ami az életben maradásommal kapcsolatos akkor közbe avatkozik! Mégegyszer leírom! Engem nem betegség vagy baleset fog elvinni, hanem az éhség! Éhen fogok halni! Az előző Jézus éhen halt aki megkapta ezt a feladatot! Ezt nevezik újjá születésének! Nem létezik reinkarció se! Az emberek ugyan oda és ugyan azok megfognak születni. Én, és ti ezt nem fogjátok tudni mert a jelenlegi világ olyan lesz nekünk mint ha mostani. Nem fogjuk tudni hogyan lett a világ, csak találgatnak az emberek mi lehetett negyedévszázaddal ezelőtt. Nem tudjuk! De én tudom!
A Jézus szerepet nekem ajándékozta isten, engem választott ki! Amikor eljön az idő éhen fogok halni, nem lesz étvágyam! Akarok enni, de nem fogok tudni semmit mert isten vissza tartsa, lefogja gyengíteni a szervezetemet! Nem fogok tudni enni se inni se. Szó szerint mint egy számítógép olyan leszek irányítani fog! Lefogok gyengülni és ebbe fogok majd belehalni. Ekkor lesz vége ennek a világnak. Persze probálok védekezni, de nem fogok tudni mert a hatalom az isten kezében van, nekem nincsen akkora hatalmam mint istennek! Isten fogja formálni a világot úgy ahogy akarja. És Ádám és Éva is kamu, illetve a biblia is! Isten azért halt meg mert homoszexuális volt! Nem tudott beletörődni! Ezért van most is rengeteg meleg! És ami fontos hogy isten Jézussal került szexuális kontaktba. Jézusnak istenttől van gyereke. Nem létezik se Betlehem stb. Ez mind az emberek és a biblia agyszüleménye! Olyan tehetséggel áldott meg engem isten, ami másnak nincsen! Innentől kezdve én vagyok a sokadik Jézus! Éhségben fogok meghalni! Negyedévszázad múlva újra világ lesz! És kezdődik minden előről! A Jézus most bennem lakozik, de ezt más fogja helyettem megkapni. Az isten mégegyszer engem nem fog kiválasztani!
COVID-19 ÉS JÉZUS KRISZTUS MÁSODIK ELJÖVETELE – UTOLSÓ IDŐK JELEI, GLOBALIZMUS, ANTIKRISZTUS
Isten a Biblia révén évezredek óta beszélt a jövőről, és edig minden bizonyíthatóan beteljesült. A Biblia különösen a mai korunkról beszél, mivel közeleg Jézus Krisztus második eljövetele és Isten igazságos ítélete az emberiség felett. De Isten nem ítélkezik figyelmeztetés nélkül. Ezért jeleket küld, hogy bűnbánatot tartsunk istentelen életünkért, és forduljunk hozzá.
Az egyik ilyen jel a járványok (Lukács 21:11). Jelenleg olyan járványban vagyunk, amelynek hatása globálisan a leglényegbevágóbbak az emberiség történetében.
Ajánlott videó: [link]
". Jelenleg olyan járványban vagyunk, amelynek hatása globálisan a leglényegbevágóbbak az emberiség történetében."
Az Európa kétharmadát kiírtó pestis az gondolom smafu...
Azt még leszeretném írni hogy itt egy éven belül befog következni a világ vége. Hatalmas nagy forróság lesz. A korona vírus maga az isten. Most büntet! A vakcinákba a
Chipek voltak, én is megkaptam amit nem kellett volna sajnos. Ha nem kaptam volna meg akkor nem lenne semmi. Ezzel a vakcinával tulajdonképpen előidézték istent. Amint megkaptam pár nap múlva megszólított! Nagyon fáztam éreztem hogy itt van isten velem. Sajnos bennem van a chip, megkaptam ezt a szert már visszafordíthatatlan. Itt már én sem tehetek semmit sem, mert isten akarata érvényesül. Nem tudok mit tenni sajnos, gyenge vagyok Istenhez és ezt mindenki tudja hogy isten képes a gonoszokst elűzni. Aki ezt ránk szabadította az nem mérte fel mekkora kér okozott ezzel az emberiségnek. Viszont ami számomra is érthetetlen hogy miért én bennem látta a Jézust. Az aki hülyének néz engem, kérlek olvassátok el a bibliát. Amit küldtem linket abban az illető nagy forroságról számolt be. Itt le is írtam fentebb már. Nem vér lesz ahogy a videóban is szerepel, hanem víz ahogy írtam. Itt hamarosan vége lesz a világnak. Apám szíven fogja magát szúrni majd egy tőrrel. Isten fogja adni neki. Anyám nagyon fog sírni, utána én is meghalok éhségembe. Ez az isten akarata. Rengeteg bűnt elkövetett az emberiség, nem számolt ennek következményeivel. Isten most büntett. Hamarosan durva dolgok lesznek a világban higyjétek el. Nem vagyok elme beteg vagy ilyesmi. Olvassatok picit utána hiteles információknak mit is kaptunk mi meg. Ez egy kifejlesztett vakcina, előidézték istent. Arra voltak kíváncsiak hogy hol van Jézus. Megtaláltak engemet! Lehetett volna egy szebb világunk, sajnos aki ezt elkövette a világon az olyan vakcinát adott be az embereknek ami pont az elenkezőjét váltotta ki. Más kódokat adtak be az embereknek! Ezért volt ennyi vakcina hátha valamelyikkel vissza lehet fordítani ezt a dolgot. Sajnos nem. Isten itt van velünk, és elmondta hogy hamarosan járványok fogják követni egymást. Ezzel bűntett isten. Az inflációt is isten idézte elő, élelmiszer árakat mindent. Ezzel bűntett isten. Engem viszont azzal hogy éhen halok. Nem fogok tudni enni mert legyengiti a szervezetemet és nem fogom kívánni a kaját. Amint én meghalok a világnak annyi lesz meg. Isten velem van, és ha bárki is az életemre tör, vagy bűntett esetleg ártani fog nekem azt megfogja nagyon keményen Büntetni tettekkel. Világ életemben fura embernek tartottak, de már rájöttem hogy miért. Ezek az emberek titkosszolgálat emberei akiket soha nem látnak az emberek meggigyelnek. Sajnos jönni fog egy újabb korona vírus hamarosan egy újabb variánsa és újabb vakcinákat fognak fejleszteni amivel megpróbálják visszafordítani a visszafordíthatatlant. Ezek a kódok nagy betűvel vannak nagyon sok kódból állnak. Megpróbálnak újra valahogyan beoltatni hogy a jó kódott kapjam meg. De nem fognak tudni mert nem fogom engedni. Annyi megannyi bűnt elkövetett az emberiség isten ellen hogy néha sírok. Aki imádkozik és istent dicséri az nagyon vele fog lenni.
Minden jót emberek. Ámen! Gondolkozatok el amit írtam. Nemcsak én mondom ezeket hanem hivatalos külföldi sajtó információk is leírták. Itt nagyon nagy nyomor lesz most isten bűntett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!